Demokrata X-faktor (első selejtező)

2017. szeptember 04. 15:31

Gyurcsány Ferenc (DK): Az igazságos választási rendszer az, ahol a szavazatok megszámlálása után a győztest Gyurcsány Ferencnek hívják.

2017. szeptember 04. 15:31
Máté T. Gyula
Máté T.

„Gyurcsány Ferenc (DK): Az igazságos választási rendszer az, ahol a szavazatok megszámlálása után a győztest Gyurcsány Ferencnek hívják. Itt és most, örömmel szeretném bejelenteni, hogy összefogtam Bokros Lajossal. Így esély van a még igazságosabb választási rendszerre, amelynek végeredményeként Lajosom lesz a mindenható pénzügyminiszter. És jön az igazi reform!

Juhász Péter (Együtt): Az igazságos választási rendszer nagyon kell! De előbb, léci-léci, vegyetek már be engem is valamilyen ellenzéki összefogásba! Az úristennek nem tudok egyedül bejutni sehova, és akkor mi lesz velem? A fütyülő-árulás nem nagy biznisz! Demokraták, legyetek szolidárisak!

Hadházy Ákos (LMP): A Fidesz így is, úgy is elcsalja a választásokat. Én ezt előre látom! Én mindent előre látok! Amit én nem látok előre, az nincs is! Végezetül: a Fidesz hazudik, amikor azt mondja, hogy »ha munka van, minden van«. Akkor van minden, ha én, Hadházy Ákos vagyok!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jucidom
2017. szeptember 05. 04:27
"A recept egyszerű: a város központi helyén ki kell alakítani egy látszólag civil, félig politikai, félig kulturálisnak nevezett helyszínt, amelyre adott esetben fel lehet építeni egy „színes forradalmat”. Ahol a hivatásos politikusok csak vendégek, az egésznek legyen inkább alternatív, nonkonform, elit-ellenes hangulata. Aztán, ha jön a balhé, jöhet a sátortábor, a tömeg, s jöhetnek megint az arra válogatott politikusok a hatalmat átvenni. Ez egy már sokszor lejátszott forgatókönyv újabb verziója. Tulajdonképpen tartani kellene tőle, láttuk, Ukrajnában hova vezetett. De Magyarországon vagyunk, pesti demokratákkal. Ezeken egyelőre legfeljebb röhögni lehet. Nevessünk is – de azért figyeljünk oda!"
holder
2017. szeptember 04. 19:42
Magyarország sosem lesz matriarchális társadalom. Az apa, meghatározó tényező, és ezt pontosan tudja Máté Thürmer Gyula is, csak okosan kell olvasni a sorokat, legyen ez Magyar Hírlap vagy Pesti Srácok. Nincs kérdés . Magyar Munkáspárt !!!!!
Mich
2017. szeptember 04. 18:15
Máté, te valakit kihagytál a vetélkedőből..., Köcsög vezért! Pedig a nácik nélkül szóba sem jön egy libsibolsi kormány! (Ővelük együtt persze még nagyobb a Katasztrófa...!)
BőröndÖdön
2017. szeptember 04. 17:54
Gyula,ennyi tolvajlást nem tudtok eldugni a nép elől...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!