Az ellenzék: töketlenek gyülekezete

2017. szeptember 29. 09:13

Botka kilenc hónap alatt egy téglát sem bontott le az Orbán-rezsimből, ellenben sikereset szétvert minden kezdeményezést az ilyen-olyan összefogásra.

2017. szeptember 29. 09:13
Lőrincz István
AlexNet

„Nem értem mit csodálkozik Botka azon, hogy ki akarják golyózni a miniszterelnök-jelöltségből – én csak azon csodálkozom, hogy miért vártak vele eddig? Mert ahhoz képest, hogy Szeged polgármesterének milyen jó ajánlólevelet adott a város; ahhoz képest, hogy mekkora önbizalommal, a győzelem tervével fogott az Orbán-kormány lebontásához, siralmas eredményeket ért el.

Botka párti voltam, nem tagadom, ám most úgy érzem magam, mint akit Isten megakart büntetni, ezért meghallgatta imáit.

Mert Botka 9 hónap alatt egy téglát sem bontott le az Orbán-rezsimből, ellenben sikereset szétvert minden kezdeményezést az ilyen-olyan összefogásra. Jobban szétverte a kormányváltók demokratikus gyülekezetét, mint az Orbán tehette volna, ha a lopott vagyona minden fillérét az ellenfelei lejáratására költötte volna; tálcán nyújtva Orbán Viktornak a következő kétharmadot. És az egész csak arra volt jó, hogy immár a szebb napokat látott vörösök sincsenek a kanyarban sem, és a Jobbiknak jelenleg ezerszer nagyobb esélye van arra, hogy a kormányt váltson, mint a demokratikus siserahadnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luisbathhelena
2017. szeptember 29. 19:55
"Isten megakart büntetni," Ez a kretén is mielőtt blogot ír legalább ráereszthetné a Word helyesírás ellenőrzőt a szövegére... De nem ez a legnagyobb bajom vele.
Mich
2017. szeptember 29. 14:57
A libsi-bolsi-náci drukkerek elégedetlenek az eredménnyel (és még elégedetlenebbek lesznek áprilisban)... Talán nem kellett volna a libsiknek, bolsiknak és náciknak összefeküdnie egymással... Akkor lenne legalább három (különböző) válasz - most egy sincs, csak egy katyvasz és a határtalan gyűlölködés...
józan paraszti ész
2017. szeptember 29. 11:59
Most mit adjunk neki (+/-). A nézeteivel abszolút nem értek egyet, de minden szava igaz. Na jó nem mind (Orbán-rezsim).
kispufi
2017. szeptember 29. 10:28
De szomorú, de szomorú. Helyesírásilag nézve mondjuk könnyen belőhető volt már az elején, hogy az eddig méltatlanul ismeretlen szerző mégis kiféle-miféle és mire akar kilyukadni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!