Lehet más Ron Werber?

2017. szeptember 07. 07:11

Kíváncsian várjuk, hogy az eredményességet eddig a negatív üzenetekkel elérő Ron Werber mit tud majd kihozni az LMP-s plakátokon korábban megjelent zöldalmákból.

2017. szeptember 07. 07:11
Katona Mariann
Magyar Nemzet

„Szél Bernadettéknek merészet kellett húzniuk. Az ma már kevés, hogy a Karácsony Gergely-i útra lépve miniszterelnök-jelöltet állítottak, és tovább növelték az ellenzéki oldalon amúgy is gombamód szaporodó kormányfő-aspiránsok számát. Robbantaniuk kellett, hogy rájuk irányuljon a figyelem, és Ron Werberrel – mi tagadás – robbantottak is. Csakhogy a kockázat óriási.

Egy dolgot biztosan elértek, mindenki a puskaport fogja keresni a kampányukban. Árgus szemmel vizslatják majd ellenfeleik és támogatóik is, hogyan hangszerelődik át amolyan LMP-s stílussá a huszonhárommillió románnal való riogatás, hogyan lehet majd LMP-sen kiforgatni egy Kövér László köteles beszédéhez hasonló megszólalást. Szél Bernadett azt állítja, hogy egy tanácsadó olyan kampányt csinál, amilyet a megrendelői, vagyis a politikusok kérnek tőle, és nem fordítva. Kíváncsian várjuk, hogy az eredményességet eddig a negatív üzenetekkel elérő Ron Werber mit tud majd kihozni az LMP-s plakátokon korábban megjelent zöldalmákból. Lehet más Ron Werber? Meglátjuk.

De ennél sokkal fontosabb, hogy az LMP még megmaradt szavazóbázisa miként tudja majd megemészteni Ron Werber személyét. Elfogadják-e, hogy az LMP, mint a magát XXI. századiként meghatározó párt, egy könnyed hátraarccal az általuk XX. századinak tartott pártok – jelesül az MSZP – kampánytechnikájának megálmodójához fordul. Elfogadják-e, hogy miközben az LMP úton-útfélen a szocialisták felelősségre vonásának elmaradását kéri számon, aközben éppen az MSZP egykori tanácsadójának kegyeit keresi? Elfogadják-e, hogy a civakodást és mocskolódást meghaladni kívánó LMP a gyűlölet karmesterének nevezett szakemberre bízná magát?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2017. szeptember 08. 08:09
Lehet más a politika Ron Werberrel? Kész röhej. Ez a nő tényleg tönkretette az LMP-t.
iratus senex
2017. szeptember 07. 19:11
Eddigi szimpatizánsaik közül azok, akik képesek gondolkodni, s azt meg is teszik, feltehetőleg a hányingerrel küzdve fordulnak el tőlük.
luisbathhelena
2017. szeptember 07. 13:32
Kívül zöld, de belül már régóta rohad.
zolizolizoltan
2017. szeptember 07. 13:11
Ron Werber Az LMP és a Jobbik együttműködését fogja összefésülni a kampányban. Nemcsak az LMP mozgása utal erre, hanem igen figyelemre méltó, hogy Werber Izraelben a radikális pártokat segítette a tanácsaival.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!