A gőg marad

2017. szeptember 25. 07:50

Nyakunkon a balhés időszak, bizony szükség lesz a higgadtságra.

2017. szeptember 25. 07:50
Kacsoh Dániel
Magyar Hírlap

„Az öntudat nem veszett el, csak átalakult. Most egy-két százalékos formációk állítanak sorra miniszterelnök-jelöltet, egy hónapos párt vezérei törnek rá szerkesztőségekre, s ha már átláthatóság és korrupció, említsük meg, akad olyan, szintén kormányra készülő erő, melynek egy »titokzatos« jótevő milliárdos nagyságrendben vételez agresszív kampányplakátokat. Vagyis az ellenzék térfelén teljes a káosz és az önellentmondás, vádjaik jó része hamar visszahull rájuk. S bár jelen állás szerint továbbra is inkább egymást vegzálják, nem zárható ki, hogy a sok kicsi legóból egy nagy lesz, ráhajtva a »mindegy, csak Orbán ne« jelszavára vevő protestszavazók voksaira, erre szombaton maga Gyurcsány is utalt.

Ebben a jövendőbeli nagygömböcben, már ha lesz, ott a helye a pesti liberális szalonokban immár szívesen látott vendégnek is. A baloldallal közös szakpolitikai programot is jegyző Vona Gábor, miután a Szeretem Magyarországot Klubban kifejthette megújult jobbikos nézeteit, készülődhet, hiszen hamarosan Heller Ágnessel fog vacsorálni, de csak miután munkaebéden fogadta Konrád Györgyöt és Magyar Bálintot. Pedig mintha csak tegnap lett volna, hogy az említettek azt magyarázták az ATV-ben: a Fidesz meg a Jobbik folyton »összekacsint«, hajdan ilyen volt a weimari köztársaság, aztán abból tudjuk, mi lett. Jakubinus erény a rövid memória.

Visszatérve az Agóra elnevezésű Soros-bábszínház koncepciójára: Gulyásék szerint, ha a tervezetet Orbán Viktor nem fogadja el, készülhetünk az egyébként folyton letagadott »forró őszre«. Jön a polgári engedetlenség. Persze mivel a választás előtt nem lehet új rendszert bevezetni, ez kormánytól független kikötés, az eredeti cél nyilván az utóbbi forgatókönyv megvalósulása. Nyakunkon tehát a balhés időszak, bizony szükség lesz a higgadtságra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. szeptember 25. 15:30
Ha a felcsúti banda nem lopna olyan rengeteget a magyar adófizetők pénzéből akkor jutna magyar egézségszolgáltatásra, oktatásra, utakra és sok minden másra amit tönkre tesz a fidesz banda korrupciója, Magyar emberek vesztik életüket azért, hogy a fidesz banda nagykutyái rengeteg milliárdokat lophassanak. Kifosztják a családokat és a gyerekeiket mert őket csak a lopás érdekli. Egyre többet kell lopni a felcsúti bandának, hogy kielégítse saját mohóságát és fizetni tudja a provokátorait. A szegény magyar emberektől lopott pénzből hazudnak a szegény magyar embereknek. Fidesz ne lopj -- olyan sokat -- olyan pofátlanúl
madarasi.abel
2017. szeptember 25. 12:29
Árnyékboxolás, szalmabáb. Mintha virtuális szemüvegben vernétek, virtuálisan... és még mindig nem unjátok.
BőröndÖdön
2017. szeptember 25. 11:53
Danika higgadt lesz,vicces fiúcska...
Mindjárt
2017. szeptember 25. 11:00
Most ki a gazdád? Sokáig Széles volt a gazdád akinek a nevét le se volt szabad írni a MH kommentelőinek. Mintha Széles eladott volna titeket. Olyan mindegy. A kádárista nyugger fidesz birkák annak és akkor nyalnak amikor arra parancsot kapnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!