Őcsényi modell

2017. szeptember 30. 18:05

Ha megint villan a kés, és már nem az őcsényi panziótulajdonos kocsijának kerekébe hasít bele, helyesel-e majd akkor is a kormányfő?

2017. szeptember 30. 18:05
Boda András
Népszava

„Ne legyenek illúzióink: Orbán és társai ezúttal sem improvizálnak, sokkal inkább tesztelik, meddig működnek, meddig hatnak a kommunikációs machinációik. Csettinthetnek, hiszen minden a terveik szerint alakul. Tényleg bármi és bárminek az ellenkezője elérhető, megtehető kellő mennyiségű hazugság és közpénz elegyével.

Elég csak a végeredményt nézni: a kis Tolna megyei faluban már a nem létező menekültek is olyan indulatokat korbácsoltak, hogy falugyűlésen ordítottak magukból kikelve az emberek, tényként beszélnek a község asszonyait meggyalázó migránsok veszélyéről, lemondott a polgármester, kiszúrták a panziós kocsijának kerekeit. Mi történt volna ha tényleg mentek volna menekültek? Orbán pedig tovább feszítve a húrt, a valóságot teljesen kifordítva, hazugságtól félti a kormány hazugságaival feltüzelt őcsényieket. Ki tudja, a következő lépésként, csak a próba kedvéért, elküldenek néhány menekültek Őcsénybe.

Kérdés legfeljebb az marad: ha megint villan a kés, és már nem az őcsényi panziótulajdonos kocsijának kerekébe hasít bele, helyesel-e majd akkor is a kormányfő?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2017. október 02. 09:13
Tudod, vannak a nagyvárosi életnek is sajátos velejárói - megmondta a londoni főimám is, vagy mi is a posztja -, meg a kisfalusi létnek is, meg kell tanulni együtt élni vele.
Dénia
2017. október 02. 07:40
Mert ha muszlimok kése villan naponta, akik általános gyűlöletből és megvetésből találomra szurkálnak katonákat, rendőröket, meg sima civileket az utcán, és ez már olyan napi szintű történet, hogy már unjuk is lassan, az a követendő út, és a fényes nyugati értékek, amihez felzárkóznunk kell? Az nem baj? Mert itt erről van szó, ez az egész történetnek a lényege.
BőröndÖdön
2017. október 01. 18:51
Orbanisztán egyenlő a gyűlölet birodalmával.
simonvitéz
2017. október 01. 18:25
Csak remèlni tudom hogy..igen. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!