J'accuse - Vádolom a liberális sajtót

2017. szeptember 06. 14:32

Vádolom a liberálisnak mondott sajtó hasábjain kápói magasságokba emelkedő női újságírókat, akik merő jókislánykodásból a nők számára is jól jövedelmező üzletnek és munkának állítják be a nők tömegeinek iparszerű kifosztását.

2017. szeptember 06. 14:32
Betlen Anna
Dinamó Műhely

„Azok a nők, akik gyerekként ilyen tragédiákon mentek keresztül, akik éretlen kislányként kezdték a  prostitúciót, akiket nem talált meg sem a szociális ellátás, sem a gyermekvédelem (szakszerű segítséget nem nyújtott), azok akkor se tudnak kiszállni, ha akarnak. Az ő gyerekeik hogy fognak felnőni? De hagyjuk most a nevelést, szocializációt! Tessék mondani, ezek a nők milyen adót fizetnek? (...)

Hát a sugarbabyk? Ha célzott kutatás híján nem is rendelkezünk adatokkal az ő hátterükről, ha nem is merjük állítani (bár feltételezhetjük azért), hogy ők is gyermekkori visszaélések áldozataként választják – természetesen »átmenetileg« – nagyon önként a prostitúciónak ezt a formáját, azért még föltehetjük a kérdést: ha néhány évig, csak azért, hogy meglegyen a tandíj és az albérlet, egy vagy több vén szatírt kellett szexuálisan szolgálni: ez így rendben van? Megfelelő indulás egy fiatal doktornőnek? Mérnöknőnek? Politológusnőnek? Színésznőnek? Pszichológusnőnek? Újságírónőnek? Ügyvédnőnek? Bírónőnek? Hegedűművésznőnek? Közjegyzőnőnek? – A kedves Olvasó belegondolt ebbe? Önök szerint van innen visszaút? Hová?

J'accuse! Vádolom a teljes magyar elitet, közülük kiemelten a magukat baloldalinak és liberálisnak vallókat (hazudókat), különösen a liberálisnak mondott sajtó hasábjain kápói magasságokba emelkedő női újságírókat, akik merő jókislánykodásból a nők számára is jól jövedelmező üzletnek és munkának állítják be a nők tömegeinek iparszerű kifosztását, kirekesztését, sárba-alázását. Örültök, mi, hogy más végzi el helyettetek az általatok is elkerülhetetlennek tekintett piszkosmunkát?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csakcsöndben
2017. szeptember 07. 07:25
Állitolag Depardieu is igy kezdte..
Akitlosz
2017. szeptember 06. 19:46
"Megfelelő indulás egy fiatal doktornőnek? Mérnöknőnek? Politológusnőnek? Színésznőnek? Pszichológusnőnek? Újságírónőnek? Ügyvédnőnek? Bírónőnek? Hegedűművésznőnek? Közjegyzőnőnek? – A kedves Olvasó belegondolt ebbe? Önök szerint van innen visszaút? Hová?" A kedves szerző belegondolt már abba, hogy pénz nélkül semmilyen indulás sincsen egyik irányba sem? Tessék már sorolni azokat a lehetőségeket, amelyekből futja albérletre és tandíjra is! Munkabérből soha az életben nem fog tudni felsőoktatási tandjíat kifizetni, főleg nem albérletben élve. Csak azért éljen valaki egész életében nyomorban esély nélkül jobb életre, hogy a szerző legyezgethesse az erkölcsi érzékét?
Akitlosz
2017. szeptember 06. 19:41
"csak azért, hogy meglegyen a tandíj és az albérlet" A szerzőnek ez "csak"? Jó neki.
crydog
2017. szeptember 06. 17:21
A asszony mondta : kifelé a méhemből! Mondtam: oké. és elmentem kurvázni..jól is esett, meg a csaj is megkapta a pénzét..ez van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!