A sport dicsérete és a huhogók

2017. augusztus 02. 07:51

Voltak olyanok, aki politikai okok miatt nem örültek a sikeres sportrendezvénynek.

2017. augusztus 02. 07:51
Nagy Ervin
Nagy Ervin
Magyar Hírlap

„Persze voltak olyanok, aki politikai okok miatt nem örültek a sikeres sportrendezvénynek. Hisz irigyek mindenre, ami az Orbán-kormány idején történik; sőt megkockáztatom, hogy most már valódi vágyukká vált az, hogy az egész országnak legyen rosszabb, akkor talán nekik jobb lesz. Hogy romoljon el minden, akkor talán ők kerülnek hatalomra. Így már nem is a kormány, hanem Magyarország ellen küzdenek. 

Így esett, hogy a mindig és minden ellen hangosan huhogók és a politika által vezérelt és vakká tett véleményformáló személyek és intézmények (pártok, médiumok, kutatóintézetek, értelmiségi műhelyek) egy kicsiny része végigfanyalogta a vizes vébét. De azt hiszem, hogy ugyan ha egyetlen perc is érdekessé tette a fel-felböffenő gyűlöletüket, a történelem hamar elfelejti majd őket. Mert ki a fenét fogja majd érdekelni néhány év múlva, hogy mit hordtak össze, míg arra mindenki emlékezni fog, hogy milyen jó érzés volt szurkolni és együtt örülni vagy búsulni. Mert a sportban minden emberi érzést közösen élhetünk meg. Ettől is olyan szép.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. augusztus 02. 16:56
Azért ne nyalj a felcsúti cigány gazdádnak ilyen szemérmetlenűl, még akkor se ha jól megfizet a magyar emberektől kicsikart pénzből. A FINA magyar sikerét leginkább Katinkának köszönhetjük, nem a felcsúti cigány gazdádnak. Annak a Katinkának köszönhetjük akit fidesz birkák Tusupnénak neveznek és amikor cask lehet belemarnak. Ne díszelegjetek annak a párnak az eredményeivel akiket állandóan mocskoltok.
FOB
2017. augusztus 02. 13:12
Nem politikai okokból voltak ellenérzések, hanem anyagi okokból Te újságírónak hazudott firkász. A politika ott van a dologban, hogy a jelenleg regnáló hatalom vazallusai kapták közbeszerzés nélkül a megbízásokat (magyarul annyira árazták be a projekteket, amennyire nem szégyellték). Na ez nyilván épeszű embernél (nem csak ellenzékinél) akár ki is verheti a biztosítékot. Ezt elferdíteni, ellendrukkerságnak beállítani féregség. Nagy Ervin, és a hasonlóképpen gondolkodók aljas érdekből, tudatosan csinálják, ismét ellenséget kreálva a velük egyet nem értőkből. A lényeg az, hogy mindig legyen kire köpködni, de hogy közben a nyálukat is kilopják a szájukból azt nem veszik észre.
még fokozza
2017. augusztus 02. 13:06
Ekkorát csontig nyalni Ervin. Nem igaz, hogy ennyire kell neked a pénz vagy, hogy nem tudsz értékesebbet írni. Szedd össze magad.
balbako_
2017. augusztus 02. 09:55
Az emberek örültek, drukkoltak, élvezték a sport ünnepét a trollokat meg leszarták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!