Íme, a balos média legújabb hazugsága

2017. augusztus 11. 17:39

A feljegyezés fő mondanivalója egyébként az volt, hogy a Google vállalati kultúrája teljességgel intoleráns és elnyomja azokat, akik a legkisebb mértékben is eltérnek a píszí dogmától.

2017. augusztus 11. 17:39
Laky Zoltán
Válasz
„James Damore tízoldalas memójával kapcsolatban a híradások két állítást fogalmaztak meg a legtöbbször. Az első, hogy a szerző ellenzi a »sokszínűséget«. A másik, hogy Damore szerint a nők »biológiailag alkalmatlanok« rá, hogy az informatikában vagy vezetőként boldoguljanak.
 
Mindkét állítás szemenszedett hazugság.
 
Elolvastuk a teljes, tíz oldalas feljegyezést, átnyálaztuk a hivatkozásokat. Nincs benne olyan mondat, amely szerint a nők biológiailag alkalmatlanok az informatikára. Feketén-fehéren le van írva viszont, hogy a szerző azt szeretné, ha több nő dolgozna a Google-nál, sőt, még konstruktív javaslatokat is megfogalmaz ennek elősegítésére.
 
Elkövetett azonban egy halálos bűnt, amiért el kellett őt takarítani. Nem volt politikailag korrekt. Kimondta a kimondhatatlant: a nők eltérnek a férfiaktól, és foglalkoztatottsági helyzetüket olyan módszerekkel érdemes javítani, ami figyelembe veszi e különbségeket. (...)
 
Ez lenne az ördögi szexizmus. A feljegyezés fő mondanivalója egyébként az volt, hogy a Google vállalati kultúrája teljességgel intoleráns és elnyomja azokat, akik a legkisebb mértékben is eltérnek a píszí dogmától. Ezt a Google úgy »cáfolta«, hogy kirúgta a szerzőt, vitán felül igazolva, hogy amivel vádolják, az 100 százalékig igaz.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2017. augusztus 12. 17:10
"Ez az istázgatás a ti mániátok." - írja. Így van. A szánalmas orbánista kitételeket ismételgető szerencsétleneket meg nem kell kategorizálni, meg cáfolni, vitázni velük, elég lelúzer-hülyézni a szerencsétleneket, oszt' jó napot.
csuka
2017. augusztus 12. 09:37
A FIDESZDSZ maffia hazugsággyára: „A fiú a 444-nek annyit tett még hozzá, hogy egy politikai lap kereste meg azzal, hogy Vona Gábor szerepelt-e a kuncsaftjai között? Megmondta nekik, hogy nem. Ám ezt elintézték annyival, hogy "Erre azt mondták, hogy nem baj, és mi lenne, ha azt mondanánk?" Milán végül nem vállalta a piszkos munkát, amit pedig bizonyára nem ingyen kértek tőle. És ezzel - bárki bármit is gondoljon róla, vagy arról, ahogyan él - bizonyítékát adta annak, hogy homoszexuális prostituáltként is tisztességesebb ember, mint a fideszmédiában dolgozó médiakurvák.” https://alfahir.hu/2017/08/11/fideszmedia_gagastar_milan_terry_black_hazugsag_vona_gabor_tv2
Pikkelő
2017. augusztus 12. 07:25
Fel kellene fogni, hogy Amerikában és Európában mást értenek baloldali alatt. Különben szépen csomagolva előadta az összes szexista előítéletet, amivel nagyrészt egyetértek, de nem dolgozom a Google-nél.
Ellensúly
2017. augusztus 12. 03:06
Emlékszünk Brendan Eichra? Ő volt az az ember, aki néhány hét után kénytelen volt lemondani a Mozilla vezérigazgatói pozíciójáról, mert óriási „bűn” kísértette a múltból. Egy hat évvel korábbi, kaliforniai buziházasság-népszavazáson néhány százezer forintnyi összeggel merészelte támogatni a „bűnösen gondolkodó” – ezért nyilvánvalóan eltörlendő – oldal kampányát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!