Ha egy üzlet beindul

2017. augusztus 03. 07:14

Titkosszolgálati szakemberek szerint ezek a mostani főpróbák egy őszi vagy jövő tavaszi, valóban komoly kárt okozó támadás előkészületei.

2017. augusztus 03. 07:14
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Idők

„Itt az ideje, hogy a nyilvánosság elé álljunk a legfontosabb információval: titkosszolgálati szakemberek szerint ezek a mostani »főpróbák« egy őszi vagy jövő tavaszi, valóban komoly kárt okozó támadás előkészületei. S hogy milyen támadás(ok)ra lehet felkészülni? Például az egészségügyi rendszerek vagy a nyugdíjfolyósító adatbázisai elleni »jó szándékú« hekkertámadásra. Mindenkinek a fantáziájára bízom, mi lenne itt, ha mondjuk a nyugdíjasok nem kapnák meg a járandóságukat.

Mondtam már, és most megismétlem: ezek bármire képes gazemberek, bűnözők, és pontosan úgy is kell velük bánni. Legyenek akár »jó szándékú« hekkerek, akár politikacsináló sajtómunkások. Elég volt a mulyaságból és a félrenézésből! Tessék nyomozni és büntetni végre! Kerüljön börtönbe mindenki, akinek ehhez a gazemberséghez köze van!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vizdaklajos123456789
2017. augusztus 04. 14:47
minden szava IGAZ!
h.kovacs
2017. augusztus 04. 07:47
hát igen, itt két lehetőség van: 1 a bayernak szivárogtató titkosszolga bűncselekményt követett el 2 bayer hazudott én az utóbbira tippelek ismerve a hikálunk eddigi "munkásságát"
koronaszepe
2017. augusztus 04. 00:05
Itt a a rendszerváltás óta egy darab jószándékú hekker volt; a Rogán Anti. A szívjóságból törte fel az MSzP szerverét...
Magyari Béla
2017. augusztus 03. 21:12
soros györgy és bandája ősszel meg akarja mérgezni a kutakat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!