Rotyog a paprikás krumpli: Németh Szilárd HELYRETESZI a globalistákat (VIDEÓ)

Termőföldtől az étkezőasztalig. Németh Szilárd elárulta, mitől finomabb az étel, ha az nem brüsszeli, hanem magyar recept alapján készül.

Köszönöm gyönyörű Istennőm, hogy lehetővé tetted, hogy részese legyek ennek. Köszönöm Magyarország, hogy része lehetek ennek a csodálatos országnak.
„Fél 11 van és még mindig nem jutok szóhoz. A mai volt a legcsodálatosabb dolog, amit valaha átéltem, és hálás vagyok, hogy részese lehettem. Örökké lenyűgöz azzal, ahogy kezeli az elképesztő nyomást, az elvárásokat, a folyamatos kritikát, hogy felálljon és megmuttassa azt a tehetségét és azokat a képességeit, amikről mi csak álmodozunk.
Köszönöm gyönyörű Istennőm, hogy lehetővé tetted, hogy részese legyek ennek és bíztál bennem. Köszönöm Magyarország, hogy része lehetek ennek a csodálatos országnak. Köszönöm édesanyámnak és édesapámnak, hogy támogattak, és hogy ma este részese lehetek mindennek!”