A politikai komisszárok ideje lejárt

2017. július 26. 21:02

A pedagógus szakma, a szülők, a diákok folyamatos tiltakozása ellenére oly módon alakították át az oktatás egész rendszerét, mely egyértelműen a politika szolgálólányává tette az iskolát, s annak minden szereplőjét.

2017. július 26. 21:02
Mendrey László
Facebook

„A 2010-ben hatalomra került politikai alakulat már a kezdet kezdetén jelezte, hogy az oktatás kérdését immár nem szakmai, hanem politikai szempontok szerint kívánja kezelni. A választott utat »fémjelzik« a köznevelési törvénnyel kezdődő folyamat állomásai. A pedagógus szakma, a szülők, a diákok folyamatos tiltakozása ellenére oly módon alakították át az oktatás egész rendszerét, mely egyértelműen a politika szolgálólányává tette az iskolát, s annak minden szereplőjét.

Jó példája ennek a hetek óta zajló igazgató-megbízások botrányos sorozata. Számtalan helyről érkeznek felháborodott jelzések arról, hogy indoklás nélkül utasítanak el nagy többséggel támogatott pályázókat, s helyeznek az iskolák élére olyan – számukra megbízható – »kádereket«, akik pályázatát a véleményalkotásra jogosultak – szakmai megállapításokkal alátámasztva – elutasítottak. ”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2017. július 27. 11:03
Komisszár elvtárs! Az a géppuska amely a rendszerrel elégedett pedagógusokra van irányítva,csőre van már töltve????? NKVD -s módszerek!!!!
makapaka2
2017. július 27. 10:49
Mendrey egy igazi politikai komisszár .De az ő idejük remélhetőleg lejárt.
Graf
2017. július 27. 08:39
Mendrey neked kuss a neved!
GV0917
2017. július 27. 08:34
..."Fejére szól, ki szót emel- Botka nem alhatik!.." A POLITIKAI KOMISSZÁROK IDEJE LEJÁRT..... Minél sürgősebben léptek a távozás hímes mezejére , annál hamarabb nyugszanak le a túlhevített kedélyek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!