Demokraták tüllszoknyában, avagy Pride-felvonulók kérték

2017. július 08. 14:45

Hajdani május elsejékre készült legutóbb ekkora lelkesedéssel a ballib elit, mint a mostani Pride-ra. Ráadásul a sör-virslinél trendibb is a koktél – vegaszusi kombó.

2017. július 08. 14:45
Máté T. Gyula
Máté T.

„Hajdani május elsejékre készült legutóbb ekkora lelkesedéssel a ballib elit, mint a mostani Pride-ra. Ráadásul a sör-virslinél trendibb is a koktél – vegaszusi kombó. A menet csak délután indul, de a jobb emberek már reggel díszbe öltöztették lelküket a nagy eseményre. Kedvükben akartunk járni, hagyományt elevenítve kérdeztük: mi hozta ide őket, mit kérnek, mit kívánnak idén a felvonulók?

(...)

Vona Gábor, a Jobbik elnöke: »Én nem vagyok Vona Gábor! Én nem is ismerek semmilyen Vona Gábort! Én csak egy Vona Gábornak látszó valaki vagyok! De szeretném így ismeretlenül is leszögezni, hogy a Jobbik kormányt fog váltani, a melegeket meg szeretem. Olyanok, mint a kismacskák! A zsidókat is szeretem, ők is cukik! Mit kérek? Semmit, tőlem szokott kérni ezt-azt egy Simicska nevű ember, akit szintén nem ismerek.« 

Puzsér Róbert, celeb-kritikus él-celeb: »Hülye kérdéseket teszel fel! Én nem vonulok! Nekem senki se mondja meg, hogy vonuljak, ha éppen mégis vonulok! Én a nőket szeretem, a férfi mind rohadék! A nők meg kihasználják a férfit! Ne kérdezz! Én kérdezek! Attól, aki válaszolni is tud! Magamtól! És azt kérem, hogy ne kérjek, vagy kérek, amit nem kérek! Én értelmiségi és kritikus vagyok! Én nem beszélek hülyeségeket!«

(...)

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke: »Minden demokratának, minden antifasisztának, minden Gyurcsánynak itt a helye! Ma Orbán a zsidókat, holnap a melegeket, holnapután meg a Gyurcsányokat bántja majd! Védjük meg a Gyurcsányokat! Fogjunk össze a Gyurcsányokért! Ennél többet mit kívánhatnék népemnek, nektek, európai magyar demokratáknak?«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szorgos Lajhár
2017. július 10. 19:18
Thürmer jr. szarkazmusa egészen Szabó Dezsőt idézi (hogyan reagálnak a magyar politikai élet egyes képviselői a Makucska Zala megyei községben bekövetkezett feltámadásra).
BőröndÖdön
2017. július 09. 20:33
Gyula,őszinte ez a sötétség?
Mich
2017. július 09. 01:32
»Én nem vagyok Vona Gábor! Én nem is ismerek semmilyen Vona Gábort! Én csak egy Vona Gábornak látszó valaki vagyok! De szeretném így ismeretlenül is leszögezni, hogy a Jobbik kormányt fog váltani, a melegeket meg szeretem. Olyanok, mint a kismacskák! A zsidókat is szeretem, ők is cukik! Mit kérek? Semmit, tőlem szokott kérni ezt-azt egy Simicska nevű ember, akit szintén nem ismerek.« És nem is náci, soha nem is volt. Ahhoz meg, hogy lesz-e náci, senkinek semmi köze.
Pinter68
2017. július 08. 21:20
Hiába kapálózol Gyula, ezt a meccset elvesztettétek! Az idő kerekét nem lehet visszafordítani és ezek a kisebbségek is lassan de biztosan elnyerik a teljes egyenjogúságágukat. Addig még persze jó pár ilyen szar cikket írhatsz, de kezdj hozzászokni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!