Régi álmom, hogy Izrael és Magyarország egymás szövetségesei legyenek

2017. július 19. 20:39

Elég régóta álmodozom arról, hogy Izrael és Magyarország egymás szövetségesei legyenek. De nemcsak ideig-óráig tartó, ráadásul ellenszenves politikai érdekek miatt, hanem azután vágyakoztam, és azért tettem egy s mást eddig, hogy a két nép maga találjon egymásra.

2017. július 19. 20:39
Lukácsi Katalin
Facebook

„Ez az én szívemnek még Bibivel és Orbánnal is megdobogtató. De ne legyek megalkuvó, még van egy év, addig sok minden történhet mindkét ország élén :D
Elég régóta álmodozom arról, hogy Izrael és Magyarország egymás szövetségesei legyenek. De nemcsak ideig-óráig tartó, ráadásul ellenszenves politikai érdekek miatt, hanem azután vágyakoztam, és azért tettem egy s mást eddig, hogy a két nép maga találjon egymásra. Ha másra az egész nyolcéves Orbán kormányzás (remélem, nem több) nem jó, csak arra, hogy a jobboldalon végre kicsit csökkentse az antiszemitizmussal karöltött anticionizmust, akkor egy maradandó érdeme legalább lesz. (Megj.1: Az a baj, hogy amit hoz pár cionista megszólalás, elviheti mind a "régi, bevált reflexekre" játszó sorosozás. Megj.2: Jut eszembe, mit mond most a vállaltan Orbánfan és anticionista Varga-Bíró Tamás?)”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. július 20. 18:21
Azért Natanjahu ne érezze magát olyan különlegesnek mert nyalnak neki a fidesz birkák. A fidesz birkák mindenkinek nyalnak.
Graf
2017. július 20. 13:14
"Régi álmom , hogy Izrael és Magyarország ......" Ha lehet inkább - Rémálmom, hogy ....
szeekely
2017. július 20. 12:45
Fonnall a veszely, hogy ismet a tortenelem rossz oldalara allunk. Horthy egykor szeretett volna megszabadulni a nemet kapcsolatoktol, amik mar rombolo fuggoseget okoztak a magyar politikaban, kulonosen a naci haborus uszitok es a vesztesre allo haboru miatt. De sajnos, nem sikerult neki kiugrania, amiert nekunk magyaroknak nagy arat kellett fizetnunk. Hasonlokeppen eljohet a pillanat, amikor Orban vagy utoda szeretne megszabadulni a cionista kapcsolatoktol, amik rombolo fuggosegbe fogjak taszajtani a magyar politikat, kulonosen a neokonzervativ haborus uszitok es Izrael haborus politikaja miatt. De sajnos, a kiugras ismet nem fog sikerulni, amiert nekunk magyaroknak kell majd nagy arat fizetnunk. Ismet es ujra. Magyar vaksag? Magyar sors?
Hurka
2017. július 20. 10:48
A közös határ sem ártana.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!