Ebben rejlik az Erő és Elszántság igazi küldetése

2017. július 26. 12:44

Ahhoz, hogy a társadalom közgondolkodását és közértékrendjét helyreállítsuk pedig az kell, hogy mozgalmat építsünk az etnikai öntudat és önvédelem, a különbözőség akarása (az egyenlőség hamis mítoszának tagadásával), nem utolsó sorban pedig a tekintélyelvűség igenlése érdekében.

2017. július 26. 12:44
László Balázs
Facebook

„Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy minden változás az egyéni minőségen, az ember személyes gondolkodásmódján múlik. Hiszen a munka minőségének érdemi javulása nem csupán a munkaterület teljeskörű korszerűsítésén, hanem a dolgozók munkamoráljának, személyes hozzáállásának optimalizálásán is múlik.

Ugyanezen példával mutatva be politikai megközelítésünket, a képlet egyszerű: a munka közvetlenül a magyar nemzet és közvetve az európai életközösség jövőjének biztosítása és kulturális értelemben vett megtisztítása; a munka minőségének érdemi javulása az európai élniakarás és életigenlés helyreállítása; a munkaterület a magyar politika egésze; a dolgozók a magyar emberek; a dolgozók munkamorálja pedig a társadalom közgondolkodása és közértékrendje.

Ahhoz, hogy a társadalom közgondolkodását és közértékrendjét helyreállítsuk – illetve kezdeti fázisban hatást tudjunk rá gyakorolni – pedig az kell, hogy mozgalmat építsünk az etnikai öntudat és önvédelem, a különbözőség akarása (az egyenlőség hamis mítoszának tagadásával), nem utolsó sorban pedig a tekintélyelvűség igenlése érdekében, hogy a dekadens folyamatok képviselete helyett az életet, a jövőt és a nagyság akarását hirdessük.

Tudjuk, hogy önmagunkon kezdeni a helyreállítást nem kényelmes, de kizárólag így léphetjük meg azon nulladik lépést, amely felemel minket a romok közül. És ebben rejlik az Erő és Elszántság igazi küldetése!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kapdom
2017. július 27. 10:02
huha, elolvastam egy Evolat meg egy Guenont, rogton tudom a megoldast mindenre :) .. es persze nyilvan Laszlo Andras rokona vagyok. Bocsika, ettol ez meg nem szinvonal.
szkeptikus
2017. július 27. 07:56
"„Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy minden változás az egyéni minőségen, az ember személyes gondolkodásmódján múlik." Ez szerintem is nagyon igaz. És itt jön a nagy kérdés: hogyan érjük el, hogy az emberek többségének "helyes" gondolkodásmódja legyen - de ehhez először azt is valahogy meg kell határozni - és ebben többé-kevésbé egyetértésre jutni - , hogy mi a helyes gondolkodás. Mert az emberek többsége a saját gondolkodását tartja helyesnek.
Harangláb
2017. július 26. 20:43
...Hát ezt még gyakorolni kell...Hitler is viszonylag fiatalon írta a Mein Kampfot, de übereli ezt...:)
haaszkristof
2017. július 26. 17:48
Hát ez az eszmefuttatás elég kétfilléres. Ezek az ugynevezett radikális ideologisták elég faékegyszerűen látják a világot. Elképzelnek valami utopisztikus militáns autoriter társadalmat és próbálják a valóságot arrafelé rúgdosni :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!