Hogy mi van, főpolgármester úr?

2017. július 31. 09:54

Tarlós István szerint azért nincs értelme akadálymentesíteni a hármas metrót, mert a mozgássérültek „alapból is alig használják, utasszámuk ezrelékben sem fejezhető ki”.

2017. július 31. 09:54
Karafiáth Orsolya
24.hu

„Tarlós István szerint azért nincs értelme akadálymentesíteni a hármas metrót, mert a mozgássérültek »alapból is alig használják, utasszámuk ezrelékben sem fejezhető ki«.

Nézzük csak, a mozgáskorlátozott embereken kívül (és ugyan honnan vette Tarlós a számokat?! és ha szerinte kevesen vannak, akkor nem kell rájuk tekintettel lenni?!) kiknek probléma még a sok lépcső. Többeknek, mint gondolnánk. Nézzük az utazókat. Mert nem, nem minden turista csilliárdos.

Persze mondhatja a vezetés, hogy akinek nincs pénze taxizni, maradjon otthon a seggén, aki nem tud kicsengetni ennyit meg annyit, az úgyse hajt elég pénzt a magyar turizmusbizniszbe, és csóróskodjon a saját hazájában.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 191 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Theorba
2017. augusztus 01. 11:01
Ha a bolhának levágják az utolsó lábát is, megsüketül... — jegyezte fel a biológus.
Sulammit
2017. augusztus 01. 10:29
Pontosan így látom és gondolom én is. Az időseknek fáj a lábuk, a térdük, alig tudnak felmenni pl. a soklépcsős Nagyvárad térnél a meróból! Ott van három kórház is, vagyis az anyukák is cipelhetik a babakocsit és a mellettük levő kicsi gyereket. Nem is értem, hogy bírják el? Aztán a tolókocsiban lévő mozgássérültek száma, az autóbalesetek miatt egyre csak nő. Érzéketlennek gondolom Tarlós hozzáállását, mondatait, a téma komolyságához.
yes_we_can
2017. július 31. 22:46
Egy újabb mindenhezértő?
zakar zoltán béla
2017. július 31. 22:35
Takarodj, te HIMNUSZ és KÖLCSEI GYALÁZÓ!!!!!!!!!!!!!!! EGYNyáriy babával együtt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!