Hetero Pride

2017. július 09. 09:56

A homoszexualitás semmivel sem rosszabb, bűnösebb dolog, mint a heteroszexualitás.

2017. július 09. 09:56
Juhász Dániel
Népszava

„A Pride lényege éppen az, hogy megmutassa: a homoszexualitás semmivel sem rosszabb, bűnösebb dolog, mint a heteroszexualitás. A szeretetet, a szerelmet, az egymás iránti törődést, elkötelezettséget, hűséget nem lehet bűnnek nevezni. A Pride arról is szól, hogy emlékeztessen: az azonos nemű pároknak ugyanolyan jogok kellene járjanak, mint a különneműeknek, és semmilyen ésszerű indoka nincs annak, hogy ezeket ne kapják meg - egy Hetero Pride-nak is csak ezt hirdetve lenne értelme.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bűbájos Küsmödy
2017. július 10. 15:04
Szerinted!
Megtalálta
2017. július 10. 11:09
" A homoszexualitás semmivel sem rosszabb, bűnösebb dolog, mint a heteroszexualitás. " Hát az lehet, de hogy számomra gusztustalanabb, az hétszentség.
dream killer
2017. július 10. 09:15
Aki még ma is a buzitémát taglalja, az minden bizonnyal maga is látens buzi.
1000bocs
2017. július 10. 09:05
"A Pride arról is szól, hogy emlékeztessen: az azonos nemű pároknak ugyanolyan jogok kellene járjanak, mint a különneműeknek, és semmilyen ésszerű indoka nincs annak, hogy ezeket ne kapják meg - " Tetszene mutatni bármelyik törvényben olyan kitételt, hogy "kivéve buzik"? Ugyanolyan jogok járnak. Ami a különbség az nem a jogok hanem a természet számára írandó, tessék ott reklamálni. Ezt a "házasodhassunk mi is, hadd kapjunk könnyen gyereket" mozgalmat viszont minden jó érzésű ember elutasítja a józan ész alapján. Ugyanis nem igaz az a propaganda, miszerint a melegközösség mint olyan, illetve annak tagjai mind jólnevelt és stabil párkapcsolatban példás életet élő emberek, míg a hetero családokkal, vagy a hetero örökbefogadó szülőkkel "baj van". Az viszont igaz, hogy még el sem érték a "globális felmelegedést", már kezdődik a relativizálás a pedofiliával kapcsolatban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!