Eddig és ne tovább! Ideje levernünk a cölöpöket

2017. július 10. 14:22

Gyermekeinket ne neveljék homoszexuális tanárok, Nemzeti Színházunkat ne igazgassa homoszexuális direktor, homoszexuális ne lehessen miniszterelnök, miniszter!

2017. július 10. 14:22
Felföldi Zoltán
Magyar Hírlap

„Ötödik tétel – amit szintén szívesen látnánk jogszabályban – a homoszexuális propaganda tiltása. Igen: úgy, mint Oroszországban, ahol a nem hagyományos szexuális kapcsolatoknak a kiskorúak kö­rében történő propagálását törvény tiltja. Ne lehessen »felvilágosítás« keretében azzal tömni a gyerekeink fejét, hogy az azonos neműek közötti szexuális kapcsolat normális.

Hatodik tétel egyes társadalmi pozícióknak, illetve foglalkozásoknak a nyíltan vállalt homoszexualitással való össze nem egyeztethetősége. Ezeket a pozíciókat, illetve foglalkozásokat ne lehessen betölteni, illetve művelni nyíltan vállalt homoszexuális orientációval. Gyermekeinket ne neveljék homoszexuális tanárok, Nemzeti Színházunkat ne igazgassa homoszexuális direktor, homoszexuális ne lehessen miniszterelnök, miniszter! Mindegy, hogy a homoszexualitás »adottság«, vagy önként választott. Sok olyan foglalkozás van, amit bizonyos adottságokkal nem lehet űzni. Pl. szemüveges ember nem lehet vadászpilóta, pedig ő sem tehet arról, milyen a látása. Ha pedig a homoszexualitás választás kérdése, a helyzet szintén egyértelmű: két dolog közül kell választani. Ahogyan szerzetes és házas ember sem lehet valaki egyszerre.

Hetedik tétel, hogy a homoszexuálisokkal munkájuk során kapcsolatba kerülők lelkiismereti aggály esetén ne legyenek kötelesek végrehajtani bizonyos – munkájukból egyébként adódó – feladatokat. Ahogyan egy orvos abortusz végrehajtását lelkiismereti okból megtagadhatja, kérhesse kimentését a Budapest Pride résztevőinek védelme alól az a rendőr, aki a homoszexualitást ellenzi, vagy ne kelljen homoszexuális párok élettársi kapcsolatát bejegyezni az azt elvi alapon ellenző anyakönyvvezetőnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polnemkor
2019. augusztus 08. 17:24
Ki tudja hol lehetne elovasni az egész cikket? A buzilobbi megtalálta azt a bírót, aki melléjük állva elmarasztalta a cikk szerzőjét és már el is tüntették az írást. Itt tartunk. Orwelli.
martymcfájl
2017. július 12. 08:32
Tisztelt Felföldi újságíró úr! Egyetértek önnel, remek a cikk, a brilliáns logikai levezetése a témának, érvek és ellenérvek tudatos és szinvonalas ütköztetésével lehengerli az olvasót és elgondolkodtatva tereli a helyes útra. Egyetlen ici-pici hiány kínoz: az elméletet ki kellene terjeszteni az ország vezetés politikai irányvonalát alapvetően meghatározó tanácsadók halmazára is. Eszerint kisköcsögök ne adjanak stratégiai tanácsokat szeretett kormányunknak, cuppugó seggűek ne befolyásolják az ország hajójának kitűzött irányvonalát, seggfaszbuzik ne pofázzanak bele a magyar emberek alkotta 1000 éves nemzetállamunk sorsának alakulásába. üdvözlettel: Arthur J. Finkelstein
martymcfájl
2017. július 12. 08:29
Tisztelt Felföldi újságíró úr! Egyetértek önnel, remek a cikk, a brilliáns logikai levezetése a témának, érvek és ellenérvek tudatos és szinvonalas ütköztetésével lehengerli az olvasót és elgondolkodtatva tereli a helyes útra. Egyetlen ici-pici hiány kínoz: az elméletet ki kellene terjeszteni az ország vezetés politikai irányvonalát alapvetően meghatározó tanácsadók halmazára is. Eszerint kisköcsögök ne adjanak stratégiai tanácsokat szeretett kormányunknak, cuppugó seggűek ne befolyásolják az ország hajójának kitűzött irányvonalát, seggfaszbuzik ne pofázzanak bele a magyar emberek alkotta 1000 éves nemzetállamunk sorsának alakulásába. üdvözlettel: Arthur J.
duzur
2017. július 11. 12:06
Volt már ilyen rend és kell is ugye ilyen rend ?! Csak elég nagy szönyeg kell ami alá a titkokat be lehet söpörni. És arról is gondoskodni kell, hogy nehogy boruljon a bili, mert akkor napvilágot lát a sok eltitkolt megfélemlítés, zsarolás, stb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!