Újjá kell építeni az ország védelmi rendszerét 2018 után

2017. július 22. 16:15

A 2018-as rendszerváltás után a legfontosabb feladat az ország védelmi rendszerének újjáépítése lesz!

2017. július 22. 16:15
Demeter Márta
Facebook

„A 2018-as rendszerváltás után a legfontosabb feladat az ország védelmi rendszerének újjáépítése lesz! Pharaon, Magomed, moszkvai vízumügy, letelepedési kötvények, orosz befolyásszerzés növekedése...

Csak pár súlyos példa arra, ahol többször tudatosan, néhol a teljes kompetencia-hiánnyal, tátongó lyukakat ütött a kormány a biztonsági rendszeren. Ehhez adódik még hozzá a Honvédség és a rendvédelmi szervek tragikus állapota, mely szintén azonnali intézkedéseket követel majd a működőképesség helyreállításához. Ez bár nehéz, de kivitelezhető és annál sürgetőbb feladat lesz.

Ehhez stabil és erős kormányra, határozott döntésekre és független, nagy szaktudású emberekre van szükség az állami intézményrendszerben!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2017. július 24. 02:19
Elég volt a kommunista rendszerváltásból .. Ballibsik a jobbikkal együtt fordulatot akarnak akkor az ország kifosztására készülnek ismét. Orbán kormányt vádolják lopással közben nem a lopásnak van nyoma hanem építkezéseknek ,,,ellenben a vádaskodó ballibsiknél kizárólag lopásnak van nyoma építkezés sehol .
Dénia
2017. július 23. 06:24
A fidesz rombolta le az ország védelmi rendszerét, amit majd az mszp-nek kell újjáépíteni,ha kormányra kerül? Ez így annyira szürreális, hogy már egyenesen humoros.
Mich
2017. július 23. 01:59
Ez a bolsi csaj akarja megváltoztatni "a rendszert", gondolom: bolsira... na NE...!
Sulammit
2017. július 23. 00:40
Például rád? Házas nem is lehet? "és független, nagy szaktudású emberekre van szükség"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!