Szegénységi bizonyítványok

2017. július 26. 08:22

Nem mindenki tapsol, amikor lelkes szimpatizánsok Botka László programját azzal próbálják bemutatni, illusztrálni, hogy Grassalkovich Antal földbirtokos szobrára is „Fizessenek a gazdagok” táblácskát aggatnak.

2017. július 26. 08:22
Bán Károly
Magyar Hírlap

„Botka tanult a hibákból. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje nem ígér nyakra-főre a választónak. Csak beosztóan. Rádöbbenhetett, hogy a május végi ígéretcunami idején sokat markolt és keveset fogott. Akkor a gazdagoknak küldött selyemzsinór mellett felkarolta a közmunkásokat, a minimálbéreseket, a szakmunkás-minimálbéreseket, a kisnyugdíjasokat, a pedagógusokat, az egészségügyieket, a szociális munkásokat, valamint mentőst, tűzoltót, katonát. Ám ezután mintha elapadt volna az oly sokszor bevált baloldali recept, s talán ennek felismerése Nyakó szóvivő »megjuhászodása«, vagy talán annak, hogy a politikai rivális folytonos szapulása és az örökös feljelentgetés nem hoz annyit a konyhára, mint az ígéret.

Talán fölmérték, kontraproduktív, ami például Hatvanban történt. Nem mindenki tapsol, amikor lelkes szimpatizánsok Botka László programját azzal próbálják bemutatni, illusztrálni, hogy Grassalkovich Antal földbirtokos szobrára is »Fizessenek a gazdagok« táblácskát aggatnak.

Szegénységi bizonyítványként.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
apika2
2017. július 26. 12:28
...a baloldal sose tudott mit kezdeni azzal, hogy bizony a régebbi rendszerek vezető személyiségei között nagyszerű mecénások, gondos birtokosok, felelős és művelt vezetők is voltak. Egyszerűbb volt mindent elvenni tőlük, és megbélyegezni őket, nehogy valaki rákérdezzen, mi jogon lettek vagyon és lehetőség fosztottak...
Dénia
2017. július 26. 10:17
Hülye komcsik. Bezzeg amikor a multik és a bankok megadóztatásáról volt szó, akkor visítottak mind, mint a fába szorult féreg.
BőröndÖdön
2017. július 26. 08:27
A csuti paraszt uralma az ország szegénységi bizonyítványa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!