Az etikus hackelés és a liberális dögkeselyűk

2017. július 25. 10:57

A liberális dögkeselyűk a dögkút-fakenews felületeken pedig hozták, ami tőlük elvárható.

2017. július 25. 10:57
Baczkó Norbert
Reaktor

„A liberális dögkeselyűk a dögkút-fakenews felületeken pedig hozták, ami tőlük elvárható: diktatúrát kiáltottak, fekete autóztak, megtorlásról írtak, élhetetlen országról siránkoztak, levadászásról és hajnali elhurcolásról nyavalyogtak – csak, hogy legyen min sírni.

De vannak, akiknek ez is kevés, fullba tolják a kretént (sic!) és annak ellenére is megtartják az Occupy Oktogon (WTF? :) ) nevében meghirdetett tüntetést, hogy ennek semmi értelme. Ezek után pedig azon csodálkoznak, hogy az emberek harmada nem veszi komolyan az efféle megmozdulásokat, harmada fennhangon kiröhögi, a maradék pedig vagy nem is hallott az egészről, vagy teljesen hidegen hagyja. Biztos az emberek 99,9 százaléka hülye és csak az a 200 helikopter, aki minden marhaságért tüntetni indul.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NotaBene
2017. július 25. 16:57
Fejlesztő T-Systems Magyarországfeljelentést tett, hogy valaki behatolt az informatikai rendszerbe, ahol személyes adatokhoz is hozzáférhetett és előfordulhat, hogy anyagi kár is keletkezett." Valaki a T-Systems által írt HTML kódban a POST-ban átírta az árat, a szerver oldali programból hiányzott a megfelelő elenőrzés, és elfogadta ezt. (Alap szintű HTML ismeret kell ennek a megvalósításához.) Senki nem teszi szóvá,hogy mennyire inkorrekt a "behatolás", illetve "személyes adatokhoz is hozzáférhetett " állítás? Meg kellene kérdezni,hogy mire alapozzák a "személyes adatokhoz is hozzáférhetett " vádat!
kizökkentidő
2017. július 25. 16:51
A szerzö jobban is végiggondolhatta volna mondandóját, mert több pontban bizonyosan nincs igaza. Aligha nevezhetö etikátlannak példa okáért, az a hekker akit kormányhivatalok alkalmaznak, tehát létezik etikus hekker. Ez a srác sem tudhatta 100% biztonsággal, hogy hibás a rendszer, egészen addig a pillanatig amíg a rendszer átadta neki a jegyet. Az egy dolog, ha át lehet írni a fizetendö összeget és az egy másik hogy a rendszer az el is fogadja.
FOB
2017. július 25. 16:50
Jó lett a cikk Norbi, mehetsz a pártpénztárba!
holder
2017. július 25. 15:58
Megnyugodtam - van utánpótlás a Fidesz kommunikációban. A Fidelitas fővárosi alelnöke méltó utódja lesz Németh Szilárdnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!