Nem száll le rólam Kövér László

2017. június 08. 11:47

A poén az, hogy az ítélet indoklásában Kövér László maga is tételesen felsorolja az általunk bemutatott számokat, azaz elmondja, hogy mennyi pénz landolt a jól ismert figurák érdekeltségeinél.

2017. június 08. 11:47
Szél Bernadett
Facebook

„Nem száll le rólam Kövér László, ma százezer forintra büntetett, mert Ákossal egy táblát tartottunk fel az Országgyűlésben, amin bemutattuk, hogy a Fideszes oligarchák és médiavállalkozók érdekeltségeiken keresztül már most hogyan nyernek százmilliókat a paksi pénzekből. Ákos is ugyanezt a büntetést kapta. A poén az, hogy az ítélet indoklásában Kövér László maga is tételesen felsorolja az általunk bemutatott számokat, azaz elmondja, hogy mennyi pénz landolt a jól ismert figurák érdekeltségeinél, Andy Vajna, Habony Árpád, Mészáros Lőrinc és társainál. Osszátok meg minél többen ezt a posztot, hogy megköszönhessem Kövér Lászlónak a leleplezés reklámját!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2017. június 09. 17:41
túlsok viagrát adtál neki? Mostdogozia kékség?
Libakergető
2017. június 09. 12:51
Örülj Betti, hogy valakinek tetszel! Bár nem értem Kövér Lászlót, furcsa a gusztusa.
Hunyadi Mátyás
2017. június 09. 11:33
Az a baj, kedves Bernadett, hogy nem írtátok a táblára, hogy szerintetek kiknek kellett volna kapnia azt a pénzt. Mert akár itthon, akár - mondjuk az usában - építkezések kapcsán valaki mindig kap pénzt. Másképpen nem megy.
írmag
2017. június 09. 07:39
Csak szeretnéd, de összenyomna, te szerencsétlen. Annyira szánalmasak vagytok, hívjátok meg etika előadására egyszer-kétszer Schiffert.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!