Szlovénia
ÉLŐ
Dánia

Hivatalosan is előbújt a háttérből Mészáros Lőrinc

2017. június 05. 10:32

Aki eddig aggódott, hogy esetleg talán mégse Orbán és Matolcsy bizalmasainak privatizáljuk a negyedik legnagyobb magyar bankot, az most megnyugodhat.

2017. június 05. 10:32
Szalai Bálint
Index

„Aki eddig aggódott, hogy esetleg talán mégse Orbán és Matolcsy bizalmasainak privatizáljuk a negyedik legnagyobb magyar bankot, az most megnyugodhat. Végre  hivatalosan is előbújt a háttérből Mészáros Lőrinc is, aki a bank 49 százaléka felett szerzett befolyást most már nyilvánosan. Persze a jelenlegi szabályozás szerint a végső haszonhúzók akár örökre titokban maradhatnak, de ez szinte már részletkérdésnek tűnik.

Az egészen durva történet előzményeiről itt olvashat, és bár rengeteg egyéb kérdés is felmerül még, a legérdekesebb az, hogy minek kellett hónapokig azzal bohóckodni, hogy egy titokzatos indiai üzletember Szingapúrból úgy érezte, hogy kell neki egy korábban szétlopott, rosszul működő nagy magyar bank, aminek egyébként például meghagyná a menedzsmentjét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2017. június 05. 17:27
Ez a köcsög egy álcázott kintorna! Vonáék beleraktak egy lemezt/+ pénzt/Az Apáti Pista meg tekeri ha kell hanem.
balbako_
2017. június 05. 15:53
Bizony az üzletember már csak ilyen. Cégeket vesz és ami döntő üzemeltet! Nem bezár, üzemeltet!
nyugalom
2017. június 05. 14:21
Miert faj ez? Ha soros vette volna meg, tapsikolnatok!? Magyar kezben maradjon a magyar vagyon! Lehet irigykedni, vagy a balos gazdagokra nem szabad, tilos?! Jobb lenne kiarulni az orszagot, ahogy meg is tettek a kedves libsi-szoci bagazs?
Mich
2017. június 05. 12:57
G.Lali G.indexe nagyon sajnálja, hogy nem a G.Lalihoz került a bank... Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!