Így néz ki a gyerekek nyomorán hízó macsó magyar maffiaállam

2017. június 29. 10:09

Minden magyar állampolgár 130 forinttal járult hozzá Farkas gazdagodásához.

2017. június 29. 10:09
Jávor Benedek
Jávor Benedek
Facebook

„Farkas úgy fújt meg 1,6 milliárd forint uniós támogatást az ORÖ-vel a »Híd a munka világába« című szemfényvesztésével, hogy végül a kormány is belátta, hogy esélytelen ezt az égbe kiáltó nyílt színi rablást eladni a finanszírozó EU-nak, ezért le sem adták a program számláit Brüsszelben. Mivel a pénz viszont így is hiányzott a kasszából, Balog páter egy nagyvonalú döntéssel az adófizetők – az Önök - pénzén úri gesztussal 1,3 milliárd forintot elengedett, magyarán odaajándékozott Farkas Flóriánnak. Minden magyar állampolgár 130 forinttal járult hozzá Farkas gazdagodásához.

Ez ugyan alkalmas volt a hű csatlós feltőkésítésére, de az ORÖ helyzetét nem oldotta meg. A fennmaradt adósságok, a Farkas-féle vezetés alkalmatlansága, a tolvajlás miatt az ORÖ ma becsődölt. De hol van már Farkas Flórián! Az ORÖ-n régen túl, otthagyva a csődtömeget maga után, hogy mások tolják bele a romokat a szemétlerakóba, ő addigra már az új, uniós pénzek gátlástalan lenyúlását lehetővé tevő szervezete élén tündököl, frissen megújított szövetségben Orbán Viktorral. A pénzét azoktól lopta el, akiknek a képviseletére hivatott lenne. Azoktól a legszerencsétlenebbektől, akiknek a napi betevő falat megszerzése is gondot okoz. A bizalom azonban töretlen iránta, indulhat az uniós támogatások újabb körének elrablása, és ha majd az is túl gátlástalanra sikerül, Önök majd azt is ki tetszenek fizetni neki. Valószínűleg ezt jelenti az a tántoríthatatlan férfibarátság, amiről a miniszterelnök delírálni szokott. Csak ezt a barátságot az ország, és azon belül is a legszegényebbek kifosztására működtetik.

Így néz ki a gyerekek nyomorán hízó macsó magyar maffiaállam.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kozmosz
2017. június 29. 23:19
Ez a jávor arra hajt, hogy André megdugja. Sok szerencsét kívánok.
Tatulus
2017. június 29. 23:19
Sajna, a tapasztalat azt sugallja, cigány kezébe közvetlenül pénzt adni nem szabad - sok évszázados neveltetésük (vagy neveletlenségük) kapcsán nem tudnak bánni a pénzzel - közösségi terméknek nézik! Ami közös, az persze mindenkié, hát miért ne lehetne az övé! Hiba volt szoros külső pénzügyi felügyelet nélkül pént rájuk bízni!
Rockpapa
2017. június 29. 22:39
Amikor a ballib dísz cigányai voltak uralmon,ugyanez volt a helyzet.Ez egy ilyen nép.
Dénia
2017. június 29. 22:19
Rasszista!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!