Mindent a semmiről, csak jobban

2017. június 27. 12:18

Esküszöm, utoljára az óvodában hallottam olyan érvelést, amiben a „csak én jobban” csinálom fordulatot használják.

2017. június 27. 12:18
Ifjú Konzervatívok a Nemzetért
IKON

„A radikálisabb témák hangsúlyozása mellett, támogathatták volna a jobboldali kormánypárt néhány döntését, ügyes kommunikációval és kemény munkával vihették volna valamire. Vona Gábor azonban mindent és most akart. Kiskutyusokkal pózolt, hogy aztán ő is kiskutyussá váljon mindent szembeköpve, amiért eddig harcolt.

Mivel kiveszett a dologból a tartalom és a karakter, így a miniszterelnök-jelölti beszéde inkább hasonlított egy kisfiú sértődött vagdalkozásához, mint egy leendő, felelős kormányfő programjának és terveinek ismertetéséhez. Esküszöm, utoljára az óvodában hallottam olyan érvelést, amiben a »csak én jobban« csinálom fordulatot használják. »Az én apukám erősebb, mint a tiéd«, meg »igen, a te homokvárad is jó, de az enyém jobb«. Vona Gábor is megvédi az országot, csak jobban…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SonGoku nagyfaterja
2017. június 27. 17:36
Ez negint valami irtani való fikalitaszos bagázs?
Google
2017. június 27. 13:08
Vedjen meg egy mas orszagot (valamely iszlam remenyorszagot pl.), ne a mienket! Azt van, aki megvedje. Oszt' jo napot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!