Proxy háború az identitás ellen

2017. június 20. 20:24

Ha iszlám vallású emberek százezrei és milliói érkeznek meg Európába, akkor egyértelmű, hogy előbb vagy utóbb felbomlasztják a hagyományos, kereszténységre és egyéni szabadságra épülő nemzeti közösségeket.

2017. június 20. 20:24
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Magyar Idők

„Márpedig, ha iszlám vallású emberek százezrei és milliói érkeznek meg Európába, akkor egyértelmű, hogy előbb vagy utóbb felbomlasztják a hagyományos, kereszténységre és egyéni szabadságra épülő nemzeti közösségeket, s egy kevert, szinkretikus vallás jön létre, a határok elmosódnak, az európai identitás elhalványul. S akkor egyre kevesebb akadály lesz az előtt, hogy a globális háttérhatalom emberei újabb, hét mérföldes lépést tegyenek az új világrend és kozmopolita világtársadalom felé.

De! Mindez azt a látszatot kelti felénk, mintha az iszlám és az európai kereszténység közötti vallásháború dúlna, s ez által a legnagyobb ellenfeleink a közel-keleti muszlim államok és népeik lennének vallásukkal együtt. Ezzel szemben nagyon fontos látnunk, hogy itt valójában proxy háború zajlik: az iszlámot beküldték erre a »frontra«, és ők azt teszik, amit a helyzet diktál számukra. Azonban a valódi ellenfél, aki a szálakat mozgatja, a valódi fenyegetés Európára és Magyarországra nézve a globális, részben még háttérben maradó elit.

Persze a proxytól, vagyis a muszlim migránsinváziótól is meg kell védeni magunkat. De közben ne tévesszük szem elől, hogy valójában ki mozgatja a szálakat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. június 21. 06:36
Te Fricz! Ezt jól megmondtad. Most mond meg a gazdádnak is aki kövténylopkodásért hozza a nyakunkra ezeket a beilleszkedni képtelen muzulmánokat meg ázsiaiakat. Nem elég jól pofázni. Ne lopjatok a migrány bizniszből. Azt mondod, hogy akkor nem tudna téged fizetni a gazdád?
Akvínói akvavit
2017. június 20. 22:41
Jó, így van, tudjuk, de ez a Bogár-duma már kicsit uncsi.
Pinter68
2017. június 20. 22:40
Na, most már nem az a sláger fideszéknél, hogy mind meg fogunk halni? Amúgy a Fricz mintha elfelejtette volna hogy kb. 25 millió muzulmán él már JELENLEG is Európában. Ennek ellenére jele sincs a Friczi bácsi által leírtaknak. De a fideszes propagandistákat sosem zavarták túlságosan a tények!
marko11
2017. június 20. 21:25
...és teleszülni is ők fogják a világot! és nem a magyarok, németek stb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!