Alig fürdőruhában égetem magam...

2017. június 08. 22:31

Ha azt akarom, hogy ne csak a szépségemért, hanem a személyiségemért is szeressenek, akkor jobb, ha erkölcsösen öltözködöm.

2017. június 08. 22:31
Fekete Ági
SzemLélek

„Ha azt akarom, hogy ne csak a szépségemért, hanem a személyiségemért is szeressenek, hogy meglássa a hím nem, milyen jó fej, vicces és segítőkész vagyok, hogy komolyan vegyenek az emberek, akkor jobb, ha erkölcsösen öltözködöm. Amúgy sem jó egész nap feszengeni, folyton lehuzigálni a mindig felcsúszó gatyámat, mert nem fogom komfortosan érezni magam a bőrömben.

Nem azt akarom ezzel kifejezni, hogy hordjunk minden nap 40 fokban is fekete hosszúnadrágot, vagy hogy felejtsük is el a divatos ruhadarabokat, és öltsünk magunkra egy zsákot. Csak figyeljünk arra, hogy öltözetünk ne legyen hivalkodó.

Meggyőződésem, ha Mária, Jézus édesanyja ma élne a Földön, nem hosszú, Jézus-korabeli ruhákban róná Budapest utcáit, hanem divatosan, mégis erkölcsösen, tisztán öltözködne. Miért? Mert a szépségünkkel is hirdethetjük Isten dicsőségét! Mária ki nem hagyna egy alkalmat se, hogy Isten nagyságát és hatalmasságát hirdesse.

Tehát miért jó tisztán, mégis divatosan öltözködni? Mert a szépségemet és a személyiségemet együtt értékelhetik. Nem erre vágyik minden nő?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik