Az idők szava

2017. június 26. 11:10

Új, nagyszerű kor kezdődik. Mi pedig elkezdhetjük a hetero büszkeség menetét szervezni. Talán még nem késő.

2017. június 26. 11:10
Aristo
Aristo

„Nekünk, meggyőződéses fasisztáknak, persze tulajdonképpen jó hír, hogy a vidám menetben egymás fenekét simogató politikusok nem veszik észre, hogy tulajdonképpen egymás politikai konkurensei, és ugyanarra a nem túl népes választói csoportra vetik ki a hálójukat. »Sosem zavarjuk az ellenséget abban, hogy hibát kövessen el« – mondotta Napóleon, és mi hallgatunk rá.

Külön megragadta a figyelmemet az indoklás, melyet a fékezhetetlen agyvelejű András fűzött a bejelentéshez. Szerinte nekik ez alap. Azért, mert 2017-et írunk, ők pedig abban nőttek fel, hogy a »szerelemnek nincs színe, nincs nemzetisége, nincs neme« (Mondjuk ez utóbbi kijelentéséért még megfeddhetik a genderisták, de az már az ő baja) »Ez arról szól, érti-e valaki a 21. századot.« Tehát – érvelése szerint – a kor maga, melyben élünk, jellegénél fogva buzi és egy ilyen századot, csak a buzik érthetnek meg. Új, nagyszerű kor kezdődik.

Mi pedig elkezdhetjük a hetero büszkeség menetét szervezni. Talán még nem késő.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yes_we_can
2017. június 26. 23:46
A legnagyobb gáz,hogy meg vannak győződve a tévedhetetlenségükről.
szekula
2017. június 26. 19:20
Heteró menet régóta van már, Szarisztó: a reggeli sorakozó a sitten.
catalina9
2017. június 26. 17:32
Márai Sándor: „Nem szeretem a homoszexuálisokat; társaságuk… kínos ellenérzéssel tölt el. Nem az ellen van kifogásom, ami számukra a nemi élet megoldási képlete, ez teljesen közömbös, hanem jellemük, lényük ellen, ami torz, beteg, harmóniátlan.” dettó Momentumosok...
catalina9
2017. június 26. 14:39
Vándorcirkusz érkezik a vidéki városkába. Az esti előadás telt ház előtt zajlik, a nézők nevetnek a bohócon, tapsolnak az ügyes lovaknak, rémüldöznek az oroszlánoktól. Aztán a porondmester bejelenti a fő attrakciót, elnémul a zene, lekapcsolják a fényeket, csak egy reflektor világítja meg a porondot, ahol megjelenik egy fénylő ruhába öltözött férfi és egy hatalmas krokodil. Világszám kiabál a porondmester, a művész beleteszi a fejét a szörny állkapcsai közé. És tényleg így történik, a férfi ráüt a krokodil fejéra, az kitátja a száját, és az ember beledugja a fejét. Aztán ráüt megint a krokodil fejére, az szétnyitja az állkapcsait, és a fej sértetlenül kiszabadul. Hatalmas taps.. Most jön az igazi világszám, a férfi a legnemesebb szervét helyezi az állkapcsok közé, amik ha összecsukódnak, többé nem férfi a férfi. A művész úr a fejére üt a krokodilnak, az kitátja a száját, ő beteszi a farkát és ez a mutatvány is sikerül. Újra megszólal a porondmester: Ha a nézők közül valaki ezt megcsinálja, azé lesz a napi bevétel. A dob pereg, a reflektor pásztázza a nézőteret, mikor hátul felemelkedik egy vézna kar. Tessék uram, tessék, fáradjon le porondra, próbálja meg. A kar után megjelenik egy kis sovány emberke és fejhangon megszólal, megyek, de tessék szólni a művészúrnak, hogy ne üssön akkorát a fejemre...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!