Honfoglalás Egyesület bojkottálja a CÖF rendezvényét

2017. május 18. 09:24

Meggyőződésünk: a magyarok nemcsak a hasukat szeretik, hanem a hazájukat is, és megvédésre készen állnak – ha hívják őket.

2017. május 18. 09:24
Honfoglalás 2000 Egyesület
Közlemény

„Bujákra hívja a CÖF az embereket – meghívójuk szerint, hogy kóstolják meg a Komplettált egészséges ételeket. A Honfoglalás Egyesület tagjai úgy határoztak: nem mennek el a kóstolóra, ugyanis éppen a jelzett időpontban arról fognak tárgyalni több hazafias civil szervezettel (a CÖF nélkül), hogy miként tiltakozzanak az Európai Parlament Magyarországot elítélő legújabb döntése ellen. Nagyon jó dolog kóstolót szervezni, ám a Honfoglalás Egyesület úgy tartja: érdemes az emberek százezreit békésen meneteltetni – mondjuk Budáról a Hősök teréig, mert utána jó étvággyal fogyasztanák el a CÖF által ajánlott komplettált ételeket. Meggyőződésünk: a magyarok nemcsak a hasukat szeretik, hanem a hazájukat is, és megvédésre készen állnak – ha hívják őket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kgyula
2017. május 19. 08:51
Hú, de izgalmas közéleti hír....!
Pikkelő
2017. május 18. 15:19
Idióták versenye a Főnéni kegyeiért.
zakar zoltán béla
2017. május 18. 13:56
És? Gulyás Marczika sem lesz ott!
Leskelődő
2017. május 18. 11:55
Komolytalanok. Főzés helyett csak szalámiznának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!