A Miniszterelnök megalázott minden magyar nőt

2017. április 04. 21:14

Abban, hogy a kormányfő hazánk képviselőjét a legfontosabb katonai szövetségesünknél leváltja nem lehet tudni mi a nőügy, ez normális esetben minden magyar nő és férfi ügye, azon kívül, hogy Szemerkényi Réka nő.

2017. április 04. 21:14
Ungár Péter
Ungár Péter
Facebook

„»Nőügyekkel nem foglalkozom.« – mondta a miniszterelnök arra a kérdésre, hogy miért lett visszahívva Szemerkényi Réka, Magyarország USA-ba akkreditált nagykövete. Ez a beszólás csodálatos betetőzése a mai napnak. Abban, hogy a kormányfő hazánk képviselőjét a legfontosabb katonai szövetségesünknél leváltja nem lehet tudni mi a nőügy, ez normális esetben minden magyar nő és férfi ügye, azon kívül, hogy Szemerkényi Réka nő. A Miniszterelnök ezzel megalázott minden magyar nőt. Amíg a „fiúk” vannak Kormányon a nőknek nem hagynak helyet a közéletben, az ország vezetésében.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kerekes
2017. április 06. 10:23
Péterke, Te férfi vagy, vagy nő?
Sulammit
2017. április 05. 19:35
Hé! Az én nevemben ne beszélj! Mikor hatalmaztalak fel rá?
jucidom
2017. április 05. 16:12
Bizonyosan azt kérdezték tőle, hogy igaz- e, hogy a nagykövetasszony jóban van Trumppal, és azért hívják haza. Erre volt a válasz, hogy nőügyekkel nem foglalkozom. A magyar nyelvben általában a félre keféléseket szokták nőügyekként említeni.
Senye Péter
2017. április 05. 15:31
Máskor meg az volt a baj, hogy kezet csókolt egy nőnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!