Mikor kér bocsánatot Magomed?

2017. április 25. 12:41

Vajon ilyenkor miért nem indul be a muszlim-migránsozó propagandagépezet?

2017. április 25. 12:41
Kardos Gábor
Heti Válasz

„Amikor egy Mohamed azaz Magomed nevű, muszlim hátterű országból hazánkba migrált fickó fenyegetően lép fel egy magyar állampolgárral szemben, akkor vajon miért nincs tele a kormánymédia azzal, hogy lerohannak minket és terrorizálnak ezek a fránya magomedánok vagy mogamedánok az agresszív és tőlünk idegen kultúrájukkal? Vajon ilyenkor miért nem indul be a muszlim-migránsozó propagandagépezet?

Persze a migránsozás és gyűlöletkeltés nyilván ebben az esetben sem oldana meg semmit. Hogy akkor mi lenne a valóban hatásos konkrét és pragmatikus válasz? Nagyon egyszerű: ha a magyar hatóságok nem vállalnak semmilyen szerepet az ügyben, akkor egy szervezetnek vagy magánszemélynek kellene felkérnie ugyanolyan nyilvános bocsánatkérésre Magomedet, mint amit ő követelt.

Ha itt akar élni, akkor el kell fogadnia ennek az országnak az ő hazájától eltérő jogrendjét és politikai kultúráját, ami nem enged meg olyan fenyegető magánakciókat, ami talán Csecsenföldön általános. Bocsánatot kell kérnie nem csupán Komáromy Gergelytől, amiért számára megfélemlítő lehetett a magánakciója, de mindazoktól a magyar állampolgároktól is, akiket ennek az akciónak a hírével megfélemlíthetett. Ha ezt megteszi, akkor megállapíthatjuk, hogy megnyugtatóan rendeződött az ügy és szent a béke.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zőldsas
2017. április 26. 20:47
Ember! Egyszerűen lőrét gyártó mocsadék vagy cidázd le a Simicskát.
II. Kaiser Szalámi
2017. április 26. 16:01
Gabikám! Gondolkodj! A csecsen nem muszlim! :) Megint vízióitok vannak, hogy Orbán csecsenje megfenyegette szegény ligetvédőt. Remélem azért a munkából nem késett el, és a csíkját is fel tudta előtte szippantani!
fiandre
2017. április 26. 13:26
Elkerülte a tudós újságíró figyelmét, hogy Magomed már bocsánatot kért "áldozatától", sőt össze is békültek. Ezt ő maga mondta el a Hír Tv-ben. Még kitől is kellene akkor bocsánatot kérnie? Talán a Heti Választól?
Kanóc
2017. április 25. 21:01
Nem hallottam ezt a buzit kiakadni, mikor naponta több ezer muszlim betolakodó csörtetett át az országon minden lehetséges törvényt leszarva és a seggük alá tolt járműveket teleszarva. Vagy mikor Röszkénél órákon át fenyegetőztek és ultimátumokat üzengettek a kerítésen át, majd órákon át kövekkel dobálták a határt védőket. Akkor kellett volna migránsozni a libernyák sajtónak! Szóval jó kis médiahecc volt ez a mostani, de nem ültünk fel neki. :D Továbbá a redőzött nyakú vodkaimportőr nem menekültsegélyen él, feltétezhetően adót is fizet, VAN NEVE, igazolványa, stb. Ettől persze még olyan, amilyen. És még sok más, ami miatt a sztorinak semmi köze a "migránsozáshoz", te buzi pöcs, provokáld a nénikédet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!