Kopaszok és csecsenek Magyarországa

2017. április 24. 12:35

Egyszerűen csak nézzünk rá a ma reggeli hírek egyik részhalmazára.

2017. április 24. 12:35
Dévényi István
Válasz.hu

Egyszerűen csak nézzünk rá a ma reggeli hírek egyik részhalmazára. Amely részhalmaz onnan indul, hogy a Fradi Média felvételén ott áll Kubatov Gábor mögött Frady Security mellényben az egyik polgártársunk, aki 2016 februárjában – a nyomozóhatóság szerint nem szándékosan – több társával együtt akadályozta, hogy Nyakó István, az MSZP politikusa elsőként adja be a párt vasárnapi boltzárról szóló népszavazási kezdeményezését.

És van ide egy másik, friss információ is: az Átlátszó megszerezte az eset nyomozati anyagát, amiből kiderül, hogy a véletlenül a Nemzeti Választási Bizottság épületének előterében feltorlódott fiatalemberek csaknem mindegyike volt már büntetve, jellemzően rablás, garázdaság, vagy kábítószerrel visszaélés miatt. De van köztük olyan is, akit jogerősen 2,5 év szabadságvesztésre ítéltek gyerekkorú sérelmére elkövetett súlyos testi sértés miatt.

Ugyancsak a határozottan fellépő nagydarab emberek sorozatba illeszkedik a Magomed Dasajev Komáromy Gergővel felvett, a szovjet emlékmű megdobálásai miatti bocsánatkérős videójának árnyalódása is. Kiderült ugyanis, hogy a Magyarországon élő, csecsen származású orosz üzletember egy zárt, orosz nyelvű Facebook-csoportban kezdte szervezni a mórestre tanító akciót.

(...)

Ilyen Magyarországot akarunk?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2017. április 25. 18:03
Undorító Orbanisztán!
Mich
2017. április 25. 00:49
Simicsicska, te csak az egyik csicska vagy a sok (Vona, index, alfahírTV, Mandiner stb) közül...!
tade7
2017. április 24. 21:55
Beszéld meg Szőrmóksegg haveroddal a szabadfosásból, hogy kire fogtok szavazni!
liberálzöld.
2017. április 24. 19:32
Kopaszok és csecsenek Magyarországa. Meg a Fidesz-maffiáé. https://444.hu/2017/04/24/rogan-ugyvedje-7-milliardnal-is-tobbet-kereshetett-a-letelepedesi-kotvenyeken Viktor, ha ez még egyszer előfordu .... https://www.youtube.com/watch?v=cM351mEdlQk
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!