Demokráciaimportot Zuglóba!

2017. április 10. 15:14

Karácsony fiatal ember, ám óliberális politikus. 15-20 évet késett, azt az időt, amikor vitathatatlan demokrácia akkor volt, ha az SZDSZ kényelmesen érezte magát. A helyzet viszont megváltozott.

2017. április 10. 15:14
D. Horváth Gábor
Magyar Nemzet

„Ezek után érdemes kikutatni, hogyan próbálja Karácsony Gergely a demokrácia gyökerét még mélyebbre ereszteni a kerület társadalmába. A két helyi virágoskert felé vettem az irányt. A Zuglói Lapok és a Zugló TV egészében vagy részben közpénzből működik. Közszolgálatiságuk tehát pontosan azokon az alapokon nyugszik, mint a sokat szidott állami médiáé (és persze a többi önkormányzati sajtóé). Abban sem különböznek a többitől, hogy a legszánalmasabb propaganda folyik belőlük. Protokollképek egymás hegyén-hátán, érdektelen szócséplés testületi ülésekről, plusz átadták, felavatták. A Zugló TV-ben látható unalmas csevegésekben keresgélve a rendőrkapitánnyal készített videóból a helyi bűnözés változásairól, konkrét tanulságos esetekről vártam történeteket, ám főként arról volt szó, hogyan győzték le a rendőrök a hideg telet, és hogyan segítettek a szociálisan rászorultaknak. (...)

Karácsony fiatal ember, ám óliberális politikus. 15-20 évet késett, azt az időt, amikor vitathatatlan demokrácia akkor volt, ha az SZDSZ kényelmesen érezte magát. A helyzet viszont megváltozott. A gyökeret eresztést Zuglóban azzal kellene kezdeni, hogy kitépi a demokráciával zsonglőrködő szocialista Tóth Csabáék kezéből a kerületi sajtót, és engedi, hogy az fontos ügyekről és tárgyilagosan tájékoztasson. Mert a végén még azt hisszük, hogy mégis fű alatt szokott megállapodni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drkovax
2017. április 10. 16:41
G.Lajos milyen tendert nem nyert el Zuglóban, hogy nekiküldtek a Gerinek ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!