Van az a pénz

2017. március 27. 10:57

Rubik Ernő és Mészáros Lőrinc nem ugyanaz a minőség, és nem ugyanúgy kell fizetniük. Edison és Al Capone sem ugyanabban a műfajban alkotott, viszont Amerika megbánta volna, ha ugyanúgy bánik velük.

2017. március 27. 10:57
Tóta W. Árpád
HVG

„Maga Magyarország sem annyira szegény, mint amilyennek omladozó iskolái, kórházai és koldusai mutatják. Nemcsak a költségvetés hülyeségekre pazarolt összegeiből lehetne jobb életet teremteni mindenkinek. Hanem azokból az energiákból is, amelyekre most rátehénkedik az állam a maga buta súlyával, és aljas, korrupt szándékkal szívja ki az egész gazdaságból az erőt. Megmondja, hogyan kell vásárolni, milyen sört és milyen dohányt. Ezen valakik talán nyernek, de veszít nemcsak a vásárló, aki aztán kénytelen a valakik ócskább szolgáltatását igénybe venni, hanem mindazok, akiknek lennének versenyképes ötleteik. És meg is szednék magukat vele, mert ők megérdemlik.

Rubik Ernő és Mészáros Lőrinc nem ugyanaz a minőség, és nem ugyanúgy kell fizetniük. Edison és Al Capone sem ugyanabban a műfajban alkotott, viszont Amerika megbánta volna, ha ugyanúgy bánik velük.

Van itt pénz már most is, anélkül hogy kirabolnánk minden egyes polgári otthont. Már a kullancsok kimetszésével és okosabb tervezéssel meg lehet takarítani annyit, hogy abból lehessen ígérni. Olimpia helyett világszínvonalú egészségügyet, helyi érdekű disznósajtok saját focicsapatai helyett érdekes és hatékony iskolarendszert, a suta propaganda árából magyar űrprogramot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2017. március 28. 11:09
Gőzerővel megy megint a kontraszelekció, mint a Rákosi idején a botcsinálta vállalatvezetőkkel, akiknek egyetlen érdemük a párthűség volt, amúgy nem értettek a vezetéshez. Ma az új "tőkésosztályt" szintén arra alkalmatlan egyénekből, pusztán a párthűség, vagy rokoni-baráti kör (származás?) alapján választják ki. Ezek az emberek valódi piaci körülmények között nem tudnának fennmaradni - na ezért vagyunk, maradunk az EU sereghajtói között, nem pedig a gonosz nyugat miatt.
Peter8811
2017. március 28. 10:32
Cartoonnetwork- Adóónetwork. Tota élt volna Adolf Hitler alatt, rajzolt volna egy filmet a Holokauszt előnyeiről. Tota élt volna Rákosi alatt, rajzolt volna egy filmet Miért előnyös a magyar parasztok földjének elvétele . Mivel Gyurcsány alatt élt, így kénytelen volt 500 milláért egy rajzfilmet csinálni, Miért előnyös a melósok túladóztatása. Semmi nem számít csak a pénz! Hajrá Tota, Hajrá HVG, Hajrá túladóztatás!
gonterl
2017. március 28. 09:43
A valódi teljesítményt nem a jövedelem, és a vagyon jelenti. Jelentős teljesítményeket nem tükröz az érintettek életében élvezett jövedelme és vagyona. A jövedelmi és vagyoni különbségek mértéke jelenleg elfogadhatatlanul nagy, ezért összemosódik a tisztességes a tisztességtelennel.
vigyor
2017. március 28. 07:13
...ugyan miért is voltam tuti biztos abban, hogy tótavé büszke, olimpia ellenes és persze stabil lélegeztető gép vásárló...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!