Ezt az országot totál hülyére vette a felcsúti törpe

2017. március 31. 19:37

Úgy tudtam – mert ezzel áltattak –, hogy most jól működik a felmenő iskolai rendszer.

2017. március 31. 19:37
Juszt László
Juszt László
Sztárklikk

„Úgy tudtam - mert ezzel áltattak -, hogy most jól működik a felmenő iskolai rendszer. Mígnem a CEU ügy kapcsán, csak úgy mellékesen derül ki, hogy Berzétei Ákos tavaly kezdte meg képzését a CEU-n üzleti mesterszakon és a tárca weboldalán elérhető életrajza szerint jelenleg is folytatja tanulmányait. (Zárójelben: Egy olyan "kamuegytemen", ami nem felel meg a kormány feltételeinek.)

Ráadásul a kétéves képzés a CEU-n nagyjából 4-4,5 millió forintba kerül. Ráadásul a helyettes államtitkár tandíját a külügy - értsd: Temeg én - fizetjük.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2017. április 01. 19:34
Ez a rendkívül gusztustalan nulla embert miért teszi be a Mandiner?
Tatulus
2017. április 01. 13:23
Juszt is hülye vagy – csak sajnos ismerünk!
péterx
2017. március 31. 20:58
Juszt böffentett valamit , mert neki fontos és közérdekű véleménye van...
Burmin
2017. március 31. 20:40
Kezitcsókolomlacika ! Senki nem akarja megszüntetni, elzavarni, bezárni a CEU-t. Viszont a törvényeknek megfelelően kell működni. Engem az sem zavar ha BÁ tanul a CEU-n. Tudja, hogy az ellenfelet megismerjük tanulni is lehet tőlük. Gondolom Putyin is ezért tud jól németül. Viszlátlacika...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!