Toronyugrás aranylánccal

2017. március 27. 13:24

Na de a Stones legalább valami. Inkább adták volna nekik azt a kis pluszpénzt az ötvenhatos emlékkétév büdzséjéből is, elvégre a puszta létükkel több szeget belevertek a kommunizmus koporsójába, mint Leslie a Dzsingisz kánnal.

2017. március 27. 13:24
Hegyi Zoltán
Magyar Nemzet

„Na de a Stones legalább valami. Inkább adták volna nekik azt a kis pluszpénzt az ötvenhatos emlékkétév büdzséjéből is, elvégre a puszta létükkel több szeget belevertek a kommunizmus koporsójába, mint Leslie a Dzsingisz kánnal. Kár, hogy jelen állás szerint a világ legrosszabb, legcsodálatosabb és legdrágább rock and roll zenekara egy uszályról zúzná a Satisfactiont a sirályoknak, és a Nap TV-t felváltó CNN-nek, miközben ismeretlen tettesek váratlanul egy úszógumit festenének Gyárfás Tamás lovas szobrára, ami nagyjából olyan lenne, mint ha bekapcsolnánk a rádiót, hiszen a víz szépen viszi a hangot. Akár egy sámándobét is, ha már felmerült a víz alól a meglékelt budapesti expó emléke is. A milánói világkiállítás sámándob néven ismertté vált magyar pavilonja, amit legdühösebb kritikusai Flinstone Frédiék vacsorájaként is tálaltak, eddig a legóvatosabb becslések szerint több mint nyolcmilliárd forintjába került az adóoptimalizálásban járatlan dolgozóknak. Ehhez jön még hamarosan közel másfél milliárd, miközben az épület másfél évvel a záróra után hazakerül. Karcagra. Hogy méltó módon mutathassa be a magyarság sztyeppei, lovas hagyományait az összeseregletteknek. Ahol is a helyi önkormányzat valóban mitológiai magasságokba emelkedő ajándékot kapott, tekintve, hogy az infrastruktúra kiépítése, az engedélyek beszerzése, az őrzés, tárolás és újra felépítés, majd az üzemeltetés az ő feladatuk lesz. A mi kis forintmilliárdjaink persze eltörpülnek amellett, hogy a Global Laundromat nevű hálózatban húszmilliárd dollárnyi orosz pénzt mostak tisztára. Érintettségünk csupán annyi, hogy kapott belőle hazai táplálékkiegészítőt és trolialkatrészt gyártó cég is, valamint a titokzatos Nandy Trading Inc. is. Az meg biztos a Nándi lesz. Valamelyik Nándi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alphaville
2017. március 28. 08:20
Hegyi Z. is inkább fordult egyet, megélhetési firkász.
írmag
2017. március 27. 19:32
1956. és a Stones összevetéséhez: Nagyon hüle vagy és nem magyar!
balbako_
2017. március 27. 16:04
És mennyi lélegeztető gépet lehetett volna venni? Tán még az ellenzéket is el lehetett volna látni belőle, mert elég szarul állnak. A Jobbik már csak 11%-on. A Magyar Nemzet ráfizetéses, és a Simicska cégeknek is dögszaga van.
zakar zoltán béla
2017. március 27. 14:04
"MN"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!