Egy sima rohadék

2017. március 29. 13:06

Kedves Vágó Pista! Nektek nagyon nincs igazatok. Ezt nem én mondom, hanem a választók, akik csekély számban kíváncsiak a folyamatos, alig leplezett, keresztény- és magyarellenes kirohanásaitokra.

2017. március 29. 13:06
Galsai Dániel
Magyar Hírlap

„No már most: az nyilvánvaló, hogy a DK szóvivője ezzel a nyilatkozattal kiiratkozott a civilizációból, Vágónak azonban még lett volna esélye arra, hogy belül maradjon a Homo sapiensek nagyszámú és sokszínű körében. Elsőként teljesen természetes módon törölnie kellett volna vérgőzös párttársa hozzászólását, el kellett volna határolódnia tőle, és adott esetben – amúgy létező – humán műveltségével elmagyarázni neki, hogy a kultúrtörténetben mit jelentett és jelent a humánum, a kegyelet, a holtak tisztelete. Nem ezt tette. Inkább írt egy hasonlóképpen gusztustalan és cinikus választ, amely szerint ő semmilyen listán nem találta a világ legjobb kapusai között Grosicsot. (...)

Kedves Vágó Pista! Neked, nektek nagyon nincs igazatok. Ezt nem én mondom, amúgy ex cathedra, hanem a választók, akik nagyon csekély számban kíváncsiak a folyamatos, alig leplezett, keresztény- és magyarellenes kirohanásaitokra, blaszfémiátokra, kegyeletsértéseitekre, agresszív kisebbségi erőszakosságotokra.

Ez egy nagyon türelmes és toleráns nép. Ezt bizonyította például akkor, amikor Gréczy alávaló megjegyzése és a te alantas cinizmusod után egyetlen pofon sem csattant. 

Szerintem mindezek után egy sima »rohadékot« illene szó nélkül elviselni!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hini
2017. március 29. 20:38
elmebetegek gyülekezete,ez déká!
Zokni
2017. március 29. 18:07
Nem nagyon értem, mi a baj a műsorvezetővel, talán valami kapus (G. Gy.) halála utáni megszólalását nem tette bírálat tárgyává? Nem t'om. De hát gondolom, elég sokan nem reagáltak arra annak idején. Ezért érthetetlen ez a kirohanás. ((Két zárójelben megjegyzem, hogy a fáma szerint az illető fekete párduc a szoc-ban nem volt az erkölcs oroszlánja...))
lajkakutyus
2017. március 29. 17:26
Vágó a tisztes öregség helyett a lábtörlő szerepét választotta.
röviden
2017. március 29. 15:28
Akinek nem túl magasa vérnyomása, kövesse Vágót a fészbúkon, tragikomikus ugyan, de roppant szórakoztató.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!