Ön baloldali, és szavazna valakire? Kezdhet kétségbeesni!

2017. március 22. 16:15

Polgárháborúba torkollt a magyar baloldal belső versengése. Egy valamirevaló DK-s ma már jobban utálja az MSZP-t, mint Orbánt – és fordítva.

2017. március 22. 16:15
Bódis András
Válasz.hu

2. A szocik bulvármagazinja Gyurcsányék „fogyatkozásán” rötyög

A Pestibulvar.hu címen elérhető online magazin a kárörvendés hangján közli a nyájas olvasóval, hogy egymás után hagyják ott a DK-t a világ legfigyelemreméltóbb ifjú politikusai, szóval, repül a nehéz kő, ki tudja, hol áll meg.

Megjegyzés: A Pestibulvar.hu bizony politikai termék, legalább annyira, mint a Habony Árpádhoz sorolt Ripost. A lapot kiadó Médiacom & Marketing Bt.-nek van egy Veres Gábor nevű beltag-ügyvezetője, aki történetesen az MSZP Választmányának elnökhelyettese.

3. Az MSZP kifütyüli a Juhász Péter-féle Együttet

Tegnap azt írta közleményében a Bajnai Gordon által hátrahagyott alakulat: „A dunakeszi lakossági fórumon történt incidens után ma, rövid időn belül második alkalommal zavarta meg az Együtt rendezvényét a Magyar Szocialista Párt egy helyi szervezete (…). Az Együtt felháborítónak tartja, hogy a Magyar Szocialista Párt immár második alkalommal nem tiszteli egy demokrata versenytársának a saját rendezvényét, annak ellenére, hogy az soha, semmilyen módon nem zavarta meg az MSZP eseményét. Az Együtt azt kéri Molnár Gyulától és Botka Lászlótól, hogy állítsák le a zuglói MSZP tisztességtelen kampányát.”

Rezümé: Kemény ez a csapat. Még szerencse, hogy nem lesz baloldali előválasztás Magyarországon, mert a végére úgyis vér folyna.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madarasi.abel
2017. március 22. 22:51
Még a végén tényleg kikopik Gyurcsány a politikából. Nagyon itt az ideje.
tango47
2017. március 22. 21:56
A hóhér nem szokta meg, hogy őt is felakasztanák.
pollip
2017. március 22. 17:55
Mi ez az érzékenység az együtt-től, nem tudják elviselni, ha megzavarják a rendezvényüket?
OberEnnsinnen
2017. március 22. 17:14
" Az Együtt felháborítónak tartja, hogy a Magyar Szocialista Párt immár második alkalommal nem tiszteli egy demokrata versenytársának a saját rendezvényét, annak ellenére, hogy az soha, semmilyen módon nem zavarta meg az MSZP eseményét." Ezek szerint Juhászék megzavarták a március 15-i nemzeti ünnepet. Helló, ügyész elvtárs-urak, Juhász Péter megzavarta a nemzeti ünnepet. maga az Együtt mondja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!