Megbüntethetetlenek

2017. február 20. 17:43

És porba dönté a hamis szavak sötét bálványát, és szétzúzá az igazságon túli politikát, és kiűzé a strómanokat; és oltárt emele a valóságnak és áldoza azon dús közbeszerzésekkel, túlcsorduló haveri pénzekkel és mindennemű közjavakkal.

2017. február 20. 17:43
Szerkesztőségi vélemény
Vasárnapi Hírek

„És porba dönté a hamis szavak sötét bálványát, és szétzúzá az igazságon túli politikát, és kiűzé a strómanokat; és oltárt emele a valóságnak és áldoza azon dús közbeszerzésekkel, túlcsorduló haveri pénzekkel és mindennemű közjavakkal – Viktor könyve, 12. fejezet. Ha a honi politikának lenne kiskátéja/krónikája, valószínűleg e szavakkal emlékezne meg a 2017-es év második hónapjáról. A rezsim Anonymusa. És mégsem hazudná arcba az utókort. Idén tényleg véget ért a színjáték kora – a királyt csöppet sem zavarja, hogy meztelen, ahogy hűbéresei sem restellik pőreségüket.

A hír annyi: Mészáros Lőrinc érdekeltségei simították el Orbán Viktor rokonságának több mint hárommilliárd forintnyi tartozását. Az üzenet annyi: a felcsúti gázszerelő deklaráltan a miniszterelnök pénztárcája. Nem több és nem kevesebb.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2017. február 21. 13:03
"A teljes szöveg is gusztustalan hazugság." írja. Miér, ki fizette ki a háromezer misit? A Soros?
balbako_
2017. február 21. 11:55
A teljes szöveg is gusztustalan hazugság.
1120
2017. február 20. 20:00
Tóci! Ez ultragáz...
Dénia
2017. február 20. 19:29
Ebben nem hogy konkrét tények nincsenek, de történet sincs. Pedig vettem a fáradtságot, hogy rákattintsak a teljes írásra, hátha ez csak a bevezetés, és a tisztelt szerkesztői vélemények talán kifejtik, hogy egyáltalán miről van szó. Hát nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!