Nehéz igazán jól kezelni ellenzékből Putyin érkezését, de az MSZP most megmutatta, hogy miért érdemelnék meg a kormányzást akár 50-60 évre is!

2017. február 01. 15:49

Az MSZP ma úgy rábaszott az asztalra, hogy még az oroszok is össze fogják keverni, melyik gépen ül majd Putyin az érkező háromból.

2017. február 01. 15:49
Német Tamás
Index

„Az MSZP ma úgy rábaszott az asztalra, hogy még az oroszok is össze fogják keverni, melyik gépen ül majd Putyin az érkező háromból. Gőgös Zoltán országgyűlési képviselő, az MSZP elnök-helyettese és Király József az MSZP Bács-Kiskun megyei elnöke, az országos elnökség tagja sajtótájékoztatót tart Putyin érkezésekor: a madárinfluenzával kapcsolatos aktualitásokról.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2017. február 01. 21:40
Pláne, hogy Totó kutya belepisilt a szeplőhegyi villa "akváriumába", apró, de nem kutyához méltó...
Burmin
2017. február 01. 19:20
Nehéz mert bénák...
Lanchaster
2017. február 01. 18:45
Újhelyi elvtárs az EU-s üvöskéjük, már elhappolta előlük a vándorcirkuszok helyzetének tért ölelő problematikáját. A cirkuszt - pláne a vándort - nem mindenki szereti. Madarat viszont szinte mindenki látott már, az influenzában meg épp térdig járunk. Szóval a madárinfluenzával nagyon nem lehet mellélőni. :D
Senye Péter
2017. február 01. 17:25
Ne kövessük el azt a hibát, hogy szóba sem állunk az oroszokkal. A 'rendszerváltás' után még a hadseregük itt maradó üzemanyagát sem voltunk hajlandók megvenni, nem is beszélve arról, hogy a szankciók nélkül is átengedtük akkor orosz piacaink jó részét a kevésbé finnyás nyugati cégeknek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!