NEM, NEM NEM!

2017. február 09. 12:54

Drága Bence! Kérlek, ne haragudj, semmi szándékosság, sunyítás, lapulás nem volt ebben. Legfeljebb ha figyelmetlenség, nem odafigyelés.

2017. február 09. 12:54
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

„Drága Bence!

Nem, nem és nem! Kérlek szépen, próbáld megérteni: nekem nem így van behuzagolva az agyam! Egyszerűen nem tudom összekapcsolni fejben a balett-táncost és a buzit. Nem tudom, mert egyetlen általam személyesen ismert balett-táncos –Kiss János, Demcsák Ottó – sem volt buzi, és egyáltalán: soha nem gondoltam, hogy egy foglalkozás vagy művészeti ág képviselőit buziként lehetne általánosítani.

Egyszerűen nincs meg az emlékeimben, hogy Bencsik ezt mondta. Valószínűleg fel sem tűnt, mert nem emlékszem rá. És mentségemül álljon itt az is, hogy amikor az általam mélyen megvetett és utált Vonát elkezdték buzizni, talán én voltam az egyetlen, aki felháborodott cikkben védtem meg ebben az ügyben, és utasítottam vissza ezt az égbekiáltó baromságot. (A cikk visszakereshető a Magyar Hírlap honlapján!)

Szóval, kérlek, ne haragudj, semmi szándékosság, sunyítás, lapulás nem volt ebben. Legfeljebb ha figyelmetlenség, nem odafigyelés. És továbbra is várom az írásaid, amiket betehetek büszkén a blogomba. És egy sört is megihatnánk végre odakint a székelyeknél, vagy akár idehaza. Mondjuk egy igazi csíkit…  

Barátilag és szeretettel, és elmegyek én a picsába!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zőldsas
2017. február 10. 11:14
Az ember könnyen mondja, hogy te buzi, a k...anyád rohadt cigány, vagy zsidó. Aki erre rámozdul az valójában másra is képes.
gyaloggos
2017. február 10. 11:01
EGY rövidke megjegyzés a Vonával kapcsolatos megjegyzéshez: ANNYIRA komolytalan, abszurd volt az egész, hogy senkit nem érdekelt, ezért nem is foglalkoztak azzal.
22-es csapdája
2017. február 10. 08:10
Kollégák! Nem tudnánk valahogy rábírni a Mandinert, hogy gyorsabban és (IP cím, vagy bármi alapján) véglegesen tiltsa ki azt, akinek egy kommentje sincs genitáliák, nemi aktus, sértegetés és argo szavak nélkül? Vagy automatikusan korlátozni a hozzászólásaik számát, ha ilyen tartalmat posztolnak? A személyeskedés nehezebben kiszűrhető, de muszáj az embernek egy közéleti oldalon állandóan trágárságokat olvasnia?? A megrögzöttek ugyanis egy karakter megváltoztatásával újra tudnak regisztrálni, talán fel sem állnak a gép elől. Az ellenvélemény kulturáltan is kifejezhető, aki ezt nem képes megtenni, az nem vitaképes.
Sulammit
2017. február 10. 07:59
Zsolt! Gondoltam, hogy észre sem vetted, vagy nem asszociáltál a balettművész barátodra. Az pedig, hogy a balettosok buzik, egy városi legenda. Semmivel sincs több náluk, mint bármely más művészeti ág körében. Sőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!