Az ellenzék elárulta a budapesti olimpia ügyét

2017. február 18. 13:58

A baloldal az elmúlt másfél évtizedben bebizonyította, hogy számára az emberiség legnemesebb versengése, az olimpia csak szimpla politikai kérdés.

2017. február 18. 13:58
Baranyai Gábor
Magyar Idők

„A baloldal az elmúlt másfél évtizedben bebizonyította, hogy számára az emberiség legnemesebb versengése, az olimpia csak szimpla politikai kérdés. A napi érdekeik által mozgatott ellenzéki pártok a nemzetegyesítés, gazdasági kiugrás gondolatának, az ötkarikás pályázatnak egy héten belül képesek voltak hátat fordítani.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2017. február 20. 05:09
A baloldal csak azt mutatta ami a valódi értékrendje. Pillanatnyi haszon. Ami a jövő képüket illeti, arról már pontos ismereteink vannak.
noMores
2017. február 19. 13:35
Ettol a patoszos fostol okadni kell.
A teremburáját
2017. február 19. 10:17
Nyilvánvaló, hogy a 266.000 aláírás javarésze az mszp sikertelen népszavazási gyűjtésének a lemásolása. Ezt az OVI simán kimutathatja. Hogy az érvénytelenekről már ne is beszéljünk. Amúgy, ezen az alapon bármiről lehetne népszavazást kezdeményezni, amikor valakik hirtelen pártként akarnak megjelenni s kell hozzám a reklám.
öszödibeszéd
2017. február 19. 03:06
"Hazudtunk reggel, éjjel meg este..." -ugye mindenkinek ismerős a baloldal hitvallása. Persze a proli kisember lelkesen fogadja továbbra is a baloldali káderek összes szélhámosságát. Még tapsikol is hozzá. Miközben azok mélyen lenézik és megvetik őt, lásd a Momo-s Mécs-et. Szinte vonzza őt a primitív baloldali arrogancia. Ha azt hallja véleményvezéreitől, ugorj a kútba, ő beleugrik. Nem tanul. Balatonőszöd szelleme kísért
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!