Jogunkban áll szavazni

2017. február 15. 18:18

Hogy ne járjunk úgy, mint a Bödőcs Tibor által emlegetett magyar ember: pocsolyát lát, és egyből delfinshow-t szeretne benne rendezni. Mindegy, mi lesz a következménye.

2017. február 15. 18:18
B. Molnár László
Magyar Nemzet

„Ugyanis bármilyen hazafiatlan is egyesek szerint, ahhoz azért totálisan vaknak kell lenni, hogy ne lássuk, ellenlábasaink, Párizs és Los Angeles mennyire előttünk jár. Párizsban ma napi szinten nyolc és fél millió embert szolgál ki a tömegközlekedés 13 metróvonallal, de 2024-ig további négy metróvonal építését tervezik, míg az angyalok városában a már most meglévő létesítményeket kétszer hat-nyolc sávos autópályák kötik össze. És mindkét város szinte holnap képes lenne megrendezni a nyári játékokat.

Ám merhetünk nagyot álmodni, igenis képesek lehetünk nyerni. De arról, hogy az emberek – akiknek józan többsége hajlana a budapesti pályázat támogatására – maguk dönthessenek, vállalják-e az ezzel járó valós kiadásokat, nem kell, és nem is szabad lemondanunk.

Hogy ne járjunk úgy, mint a Bödőcs Tibor által emlegetett magyar ember: pocsolyát lát, és egyből delfinshow-t szeretne benne rendezni. Mindegy, mi lesz a következménye.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2017. február 16. 21:09
Igen erdekes: most nem merult fel, hogy milyen sokba kerul egy nepszavazas! Lehet, hogy a tarsasag fizetne vagy a tamogatojuk?
Mr.Falafel
2017. február 15. 22:43
gyűjtsétek az aláírást, aztán meglátjátok. A jogotokkal nektek kell élni. Ha nem éltek vele, ne mást hibáztassatok. Inkább azon elmélkedjetek, miért nincs 138 ezer ember Budapesten, aki aláírna nektek.
tom hagen
2017. február 15. 22:13
Ja értem. Tehát Budapestet és a helyszineket kétszer 6-8 sávos autópákyáknak kéne összekötni. Kicsit se zavarjon a tény, hogy LA akkora, mint Nyugat-Dunántúl és ha jól rémlik 16 millióan lakják. Kretén.
Karbantartó9
2017. február 15. 20:42
Sőt, jogodban áll hülyének is lenni! Az is vagy! A konnektorba pisálni is jogod van. Ahhoz is, hogy nő legyél. Igazi ultraliberális seggfej vagy. Mindannyian azok vagytok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!