Antall József és az extrém sportok

2017. január 19. 10:51

A sarj ugyanis a Facebookon – alig burkoltan – megfenyegette munkatársait, akik netán elleneznék az olimpiát és ezt például egy lájkkal vagy más penetráns módon fejeznék ki.

2017. január 19. 10:51
Veress Jenő
Népszava

„Hogy ki szervezi e rendezvényt, aligha találná ki a kedves olvasó: az Antall József Tudásközpont. Igen, a néhai miniszterelnök örökségét ápolni hivatott, állami pénzből élő tudományos intézmény, amit a fia vezet. Hogy a néhai miniszterelnök hogyan viszonyult az extrém sportokhoz, azt nem tudom, csak azt, hogy fia hogyan az apja által tisztelt demokráciához.

A sarj ugyanis a Facebookon – alig burkoltan – megfenyegette munkatársait, akik netán elleneznék az olimpiát és ezt például egy lájkkal vagy más penetráns módon fejeznék ki. (Lehet ellenezni, de csak otthon, a négy fal között.)

»A finanszírozásuk az ME-ből jön« – adja meg az alaphangot. »Nem szeretnék olyan posztokat, like-t ,amely az olympiát (sic!) támadja«. Hozzáteszi, nem kötelező itt dolgozni, mindenki kilépő papírját aláírja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kombinátor
2017. január 19. 17:52
a baromfejűeknek mindig csak egyetlen kérdést kell feltenni, megfordítva a témát ... tehát: "Jenőkém, a munkahelyeden, a hírhedten demokratikus Népszavánál mit szólnának ahhoz, ha pl. Orbánt és a migráns politikáját, a kerítésépítést dicsérnéd?"
luisbathhelena
2017. január 19. 15:23
Jenőkém azt s tudod miről beszélsz. Antall azt mondta, hogy mint magánember mindenki azt gondol amit akar, de mint az intézet munkatársa, nyilvánosan ne adja ennek jelét.
Text adósság
2017. január 19. 15:08
Hülye vagy Jenő, én 1989-ben lépem be az UPC-hez, amikor a felvételi vizsgám sikerült az első lépésben alá kellett írnom egy munkaszerződést ami arról szólt, hogy nem bocsátkozhatok politikai vitába az előfizetőkkel és mindjárt elbocsátást helyeztek kilátásba ha ezt megszegem, pedig akkor még az UPC egy liberális amerikai cég tulajdonában volt. Ezenkívül még a szerződésbe foglalták azt is hogy semmilyen információt nem adhatok ki a cégről és engedély nélkül nem nyilatkozhatom külsős személy részére.
Mich
2017. január 19. 11:49
Ez a hülye az SZDSZ-sarjakról beszél, csak nem tudja...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!