Új felállásban lép színpadra az Európa Kiadó

2017. január 25. 08:42

Ahogy periodikus működése során korábban már többször előfordult, az Európa Kiadó történetében egyszerre lezárul egy korszak és veszi egyidejűleg kezdetét egy másik.

2017. január 25. 08:42
Menyhárt Jenő
Facebook

Ahogy periodikus működése során korábban már többször előfordult, az Európa Kiadó történetében egyszerre lezárul egy korszak és veszi egyidejűleg kezdetét egy másik. Tavasztól új felállásban lép majd színpadra a zenekar, jelenleg pedig már ennek a most alakuló új összeállításnak a próbái zajlanak.

Ahogy minden dolog végében van valami szomorú, úgy minden új kezdetben van valami reménytkeltő. Reméljük a legjobbakat a jövőt illetően.

Az előző felállás tagjainak, Másik Jánosnak, Kirschner Péternek, Gyenge Lajosnak, Darvas Benedeknek és Winterverber Csabának pedig köszönöm az eddigi munkáját, örülök, hogy alkalmam nyílt velük dolgozni, közösen létrehozni és rendszeresen eljátszani izgalmas dolgokat. Pályafutásukhoz pedig ezúton is sok sikert kivánok!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yanoo
2017. március 01. 01:59
Teljesen más.Ebből a nyavajgós, unalmas alter zenéből csak az R.E.M.-et kedvelem, magyarok közül pedig a Bajdázót, már amennyiben nem sértő számukra ez a skatulya.Ahol nincs torzított gitár, az nekem mind alter zene, kivéve a bluest és a dzsesszt.E két utóbbi műfajt kedvelem, előbbit rühellem.
Luci
2017. március 01. 01:59
"Ideje új kalandoknak"
atila68
2017. február 27. 14:24
Jenő! Egyszer már felborítottad (olyan huszonaöt-harminc éve) a zenekarod, jó szarul sikerült az is, remélem ez jobban fog sikerülni.
C.Dömötör
2017. február 27. 01:19
Feltétlen közölje a Mandiner Másik János, Gyenge Lajos, Darvas Benedek és Winterverber Csaba Facebook bejegyzését is, hogy teljes képet kapjunk a változásokról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!