A generációnk nem fog sírni, ha megszűnik a Fidelitas

2016. december 05. 19:22

Egy alapszabály-módosításon elhasalni elég kispályás, de úgy látszik, mióta a Fidelitasból kiröppent Rogán és Szijjártó, lejtmenetbe kerültek a srácok.

2016. december 05. 19:22
Societas
Közlemény

„Valóban igaz, hogy a Fidesz-kormány nehezen betartható és értelmezhető törvényeket alkot. Nem volt ez másképp a Ptk. és Civil törvény módosítása kapcsán sem. De ezen módosítások alapján kötelező alapszabály-módosítási feladatokat több ezer civil szervezet, köztük a Societas- Baloldali Ifjúsági Mozgalom is sikeresen végrehajtotta már.

Igen jól látja a Fidelitas, hogy erre a több ezer szervezetre és a bíróságokra olyan plusz feladatokat zúdított a Fidesz-kormány, ami az eddig racionális működésüket nagyban megnehezíti, ha jól értjük a Fidelitas esetében ellehetetleníti.

A Fidelitas két provokátorfigyelés és wellness disznóvágás között nem volt képes saját alapszabályát az új Ptk.-hoz igazítani, így azt sem várhatják tőlük a fiatalok, hogy az ő képviseletükben jeleskedni tudjanak.

A kormánypárti fiataloknak is be kell tartani a törvényt, még ha abban sok hülyeség is van. Egy alapszabály-módosításon elhasalni elég kispályás, de úgy látszik mióta a Fidelitasból kiröppent Rogán és Szijjártó lejtmenetbe kerültek a srácok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lolka-Bolka
2016. december 06. 08:51
mi a gecy ez a soci ize?????? AVH fattyak gyelekezete , eletukn=be nem dolgoztak csak gecy felmenoik nyomdokaiba lepve lopjak a napot es folytatjak az anarhiaba sullyesztest a kis gecyk..... Kellene nekik az avh- hu de boldogok lennenek , mehetnenek agyoncsapni a reakciosokat mint ahogy az apjuk anyjuk tette.......
Text adósság
2016. december 06. 08:15
Már el is temették, ezért nem hiszem hogy a Fidel ittas.
spájdernecc
2016. december 06. 07:51
a Fidelitasról legalább tudni, hogy nettó káderkeltető. de mit csinál a Societas?
atila68
2016. december 06. 07:28
Én nem szoktam a szomszéd udvarán sepregetni. Őt se kérem rá, hogy az enyémen tegye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!