Migránssimogatókból terroristasimogatók

2016. december 02. 10:38

Aki támogatja a bevándorlást, annak valahogyan el kell jelentéktelenítenie és igazolnia kell az erőszakot is.

2016. december 02. 10:38
Sebes Gábor
Sebes Gábor
Magyar Idők

„A migránssimogatás szükségszerűen vezet a terroristasimogatáshoz. Az ellenőrizetlen és tömeges bevándorlás annyi országban és annyi alkalommal kapcsolódott össze törvénysértő, erőszakos cselekedetekkel, hogy nem lehet egyikről a másik nélkül beszélni. Aki támogatja a bevándorlást, annak valahogyan el kell jelentéktelenítenie és igazolnia kell az erőszakot is. Hogy egy távoli példát hozzak: nincs ez másképp az Egyesült Államokban sem.

Az Ohiói Egyetemen járművel és henteskéssel támadt társai­ra egy szomáliai dzsihadista »menekült«, Abdul Razak Ali Artan, és egy fehér rendőr lelőtte. Az esetről ezt írta Sheila Jackson Lee texasi demokrata képviselőnő: »Újabb szomorú nap országunkban, értelmetlen lövöldözés volt az Ohiói Egyetemen.« Egy másik liberális rasszizmusnak nevezte, hogy a fehér rendőr tettét dicsérik.

Donald Trump egyébként még a választási kampányban felhívta a figyelmet a szomáliai »menekültekkel« kapcsolatos biztonsági kockázatokra, ami miatt meg is kapta a portlandi polgármestertől a menetrendszerű lerasszistázást és xenofóbozást, Minneapolis polgármestere pedig iszlamofóbnak nevezte.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik