Mesterember, nem művész

2016. december 12. 21:04

A főzés kézművesség, és a jó szakács mesterember, nem művész. Ezt a kis kinyilatkoztatást borászberkekbe is adaptálni lehetne.

2016. december 12. 21:04
Németh Richárd
Wine Flow

„Anthony Bourdain gondolata, Dániel Eszenyi, egyben a tanti konyhájának mottója. Énszerintem ezt a kis kinyilatkoztatást borász berkekbe is adaptálni lehetne... »A főzés kézművesség, és a jó szakács mesterember, nem művész.«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
C.Dömötör
2016. december 30. 18:19
Ehhez Anthony Bourdain kellett? Ezt tudta minden normális ember.
Hudák Mátyás
2016. december 28. 09:36
Részben. xD
kohntalan
2016. december 25. 12:47
A zene a fülünket kényezteti, az ételek az ízlelőbimbóinkat. Akár ez élmény komplexitását, akár az elkészítés komplexitását tekintve egy bizonyos szint fölött nyugodtan lehet szakácsművészetről beszélni.
Hudák Mátyás
2016. december 20. 00:09
Off, de Jásdi Istvánnak mennyire igaza van már a szőlőárakat illető reform témában? Kemény, hogy ezt neki kell erőltetni. Kapjuk össze magunkat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!