Miért ilyen passzívak a magyarok?

2016. december 02. 07:43

Rezsit csökkent, minimálbért emel, a megspórolt pénzből így kifizethető a hálapénz, ami a központilag elhanyagolt egészségügy korrupciós felára. Nem csupán demobilizál, de bűnrészessé is tesz az ilyen politika.

2016. december 02. 07:43
Mikecz Dániel
Kettős Mérce

„Rezsit csökkent, minimálbért emel, a megspórolt pénzből így kifizethető a hálapénz, ami a központilag elhanyagolt egészségügy korrupciós felára. Nem csupán demobilizál, de bűnrészessé is tesz az ilyen politika. Az egyéni kompetenciák, illetve az állampolgári önbizalom hiányából ugyanakkor arra is lehet következtetni, hogy Magyarországon sokkal pártorientáltabb a politikai cselekvés.

Ez önmagában nem lenne probléma, azonban a magas bizalmatlanság miatt nem jöhet létre a politikai cselekvés. Az ellenzéki pártoknak tehát nagy felelősségük van abban, hogy megteremtsék ezt a bizalmat, hogy hitelessé váljanak, és a képviselet révén cselekvőképessé tegyék választóikat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szergej Csagajev
2016. december 04. 09:54
Mennyire okos dolog vajon azokat az embereket lebunkózni és hülyének nézni egyfolytában, akiknek a szavazatát kellene elnyerni?
Text adósság
2016. december 04. 07:52
Tulajdonképen ez egy bűnös nép, hogy elfogadja Orbán Viktor jótéteményeit, ahelyett, hogy az utcára vonulnának tüntetni, hogy a liberális demokratákat kérjük vissza a rezsi emelésükkel, nyugdíjcsökkentésükkel, és az 1800 Ft/m3-es víz/csatorna díjukkal.
Text adósság
2016. december 04. 07:16
Mondanám hogy az anyád picsáját, de te az egyszerű (primitív) agyaddal úgysem értenéd meg hogy miért mondom!
brekker
2016. december 03. 14:34
2016: Rezsinövelést, minimálbér csökkentést! 2002: Több pénzt az embereknek, több pénzt az önkormányzatoknak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!