„Hajnalok hajnalán fürdőköpenyben álltunk a nappaliban a kisfiammal”

2016. december 12. 10:23

A műsorvezetőnő igyekszik hagyományokat teremteni és amíg csak lehet, együtt fogja várni a Mikulást kisfiával, Mátéval.

2016. december 12. 10:23
Dióssy Klári
Híradó

„A műsorvezetőnő igyekszik hagyományokat teremteni és amíg csak lehet, együtt fogja várni a Mikulást kisfiával, Mátéval.

(...)

Ha az első találkozás nem is volt sikeres, azért otthon őt is várta az ajándék.

»Egy pici csokimikulás és egy Boribon és Annipanni könyv azért ott volt reggel a kis cipőben és egyből megkérdezte, hogy anya, ez kié? Ez reggel öt órakor történt, úgyhogy erre ráfaragtunk, hajnalok hajnalán ott álltunk körülötte, hogy igen kisfiam, ez bizony a tiéd. A mi Mikulásunk úgy telt, hogy reggel Boribont és Annipannit olvastunk a kanapén fürdőköpenyben« – mesélte mosolyogva a műsorvezetőnő.

Klári úgy tervezi, talán már jövőre be tudják vezetni, hogy egy kis tejet is kikészítenek a Mikulásnak, belevéve egy kis amerikai vonalat a magyar hagyományokba. Mindemellett persze annak is örülne, ha hozzájuk is eljöhetne anélkül a Mikulás, hogy sírás lenne a vége.”

(...)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!