Berlini merénylet: nehéz elhinni, hogy tényleg ezt írta az Index

2016. december 20. 08:58

Az Index újságírója egészen egyszerűen sajtótörténetet írt, ilyen kedélyes beszámoló ugyanis terroristatámadásról még nem született.

2016. december 20. 08:58
Dévényi István
Válasz.hu

Az Index újságírója beborított egy viszkit, majd átsétált a berlini karácsonyi vásárra, és megállapította, hogy ugyan terroristatámadás történt, tizenketten meghaltak, de teljes a rend, a béke, a nyugalom, és ő holnap ugyanúgy beboríthat ugyanabban a bárban ugyanazokkal a törzsvendégekkel még jó sok viszkit, mivel a németek ilyen remek emberek.

Az Index újságírója egészen egyszerűen sajtótörténetet írt, ilyen kedélyes beszámoló ugyanis terroristatámadásról még nem született. Tényleg már csak a wilkommenskultur kifejezés hiányzik a derűs tudósításból, de a szerző feledékenységét tudjuk be a viszki hatásának.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teljesenertelmetlen
2016. december 20. 21:33
Mert Karácsonyi vásárról volt szó. Azt ők nem ünneplik. Bezzeg ha egy Hanuka-ünnepbe vagy egy buzifelvonulásba hajtott volna bele az a kamion... Lenne itt sírás-rívás és hisztéria! Persze akkor megint előállna a "védett állat védett növényt eszik" dilemma...
o _ A
2016. december 20. 17:33
"de hogy egy ennyire erős, magabiztos és értékeire büszke demokráciát hasonlóan aljas módszerekkel nem lehet megrengetni, az sem." Ez fáj a kevésbé normális jobbosoknak. Hogy másnap ugyanúgy bemennek az emberek dolgozni, és megy az élet tovább, ahelyett, hogy kitörne egy polgárháború, esetleg megismétlődne a Kristallnacht, megkezdődne az áhított RAHOWA, a pepés mémeket osztogató NEETek is végre előmászhatnának a szobájukból és elkezdhetnének muszlimokat lincselni. Ezt sajnálják ők. Az indexes cikk csupán rámutat minderre, ezért dühösek az újságíróra, pedig nem rá kéne, hanem a valóságra, mert a valóság az, hogy nem lesz RAHOWA, meg fehér ethno-állam, akármennyire is szeretnének.
DavidBL
2016. december 20. 17:22
Remélem, a Népszara után a Zsindex nevű förmedvény kerül célkeresztbe.
vincent66
2016. december 20. 17:03
A német profizus odáig terjed, hogy azt sem tudják, hogy valóban a tettest fogták-e el. Illetve a berlini vásárról tudták, hogy érinti a terrorfenyegetettség, mégis akadály nélkül tudott aratni a halál egy 40 tonnás kamion formájában. Ilyen lenne a profizmus?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!